Reality 18. november 2016

Irinas datter bliver udnyttet

Billeder af lille Allessia bliver brugt til ulovligt reklame
(Foto: All Over Press)

Irinas lille datter bliver udnyttet på nettet, og det er realitystjernen godt træt af.

Det fortæller hun selv på sin blog.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- I går fik jeg endnu en af de 100-vis beskeder, som jeg har fået de sidste mange måneder. Det er så sødt af jer at holde mig underrettet med den slags, for jeg havde aldrig selv fundet ud af det, tror jeg, skriver Irina på bloggen. Sagen er nemlig den, at billeder af datteren Allessia bliver misbrugt på nettet.

Og det er ikke første gang, at Irina oplever at få sine billeder stjålet. Billeder af hende selv er nemlig også blev brugt til ulovligt reklame.

- Mine egne billeder er blevet brugt til alt muligt så mange gange til salg af produkter uden tilladelse, at man bare ikke kan tage kampen op hver gang, vel?

Selv har Irina dog ikke overskuet til at tage kampen op med firmaet, der ulovligt bruger hendes billeder. Specielt fordi det er et udenlandsk firma.

- Det er da SÅ…. irriterende, at min datter bliver brugt til den slags, men når jeg har haft høj feber, voldsom hoste, snot all over og oven i det kæmper med Allessias eksem, så virker det bare ikke som det største problem jeg har lige nu, kender I det, slutter hun blogindlægget med.

Se flere billeder af Irina i galleriet herunder

Irina Babenko 2408 2016

Sponsoreret indhold