Reality28. oktober 2016

Irina: - Få ikke et barn for at fange en mand

- Det er den sejeste test for et forhold at få et barn, mener bloggeren
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/irinsdfsdfa.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)
Den dejlige blogger Irina Olsen (tidligere Babenko red.) og hendes kæreste Morten Brangstup Olsen blev for halvandet år siden forældre til lille Allessia. Irina skrev i den første tid efter fødslen ofte om den store lykke, det er at blive forældre.
Nu her i datterens andet leveår er Irina absolut lige så lykkelig for Allessia, men hun er også blevet bevidst om, at det ændre alt, når to bliver til tre. Det skriver hun om i et blogindlæg. - Det var kun os 2 inden, vi kunne gøre lige hvad der passede os og være spontane og havde ikke ansvar for noget som helst. Og selvom der ikke findes noget mere spændende, end at man skaber et nyt liv sammen, så kan man altså godt pakke forestillingerne om, at alt forbliver som før, relationship-wise, indleder Irina.
I sommer var der noget knas på linjen mellem hende og kæresten, men de endte med at blive sammen. Deres forhold i dag er helt anderledes, end før Allessias fødsel.
- Det er VILDT, hvor meget et barn ændrer det hele. Det at have et barn, er som at være med i Robinson Ekspeditionen, for “i år bliver det endnu vildere”. Jeg synes, at man hører om så mange par der går fra hinanden i løbet af de første 2 år, and I really understand, for det er en freaking test for et forhold, som halter efter alt andet, skriver Irina. Og at få et barn er ikke en mirakelkur for et døende forhold. - Hvis man vil redde et forhold, der halter, ved at få et barn sammen (det hører man da), så vil jeg anbefale en hund i stedet to begin with. At få et barn kan ikke løse jeres problemer, for man får 50 nye, når man bliver forældre. Mit råd er… tænk jer rigtig godt om, inden I sætter et menneske til verden, hvis det er fordi I håber på, at redde et forhold (eller endnu værre, for at fange en mand), skriver Irina.
Det er dog ikke kun sort at få et barn. - Når vi sidder der alle 3 ved bordet og spiser svensk pølseret, som jeg selv synes, at jeg er blevet pretty amazing til at lave, så tænker jeg da, at jeg for intet i verden hellere vil sidde et fancy sted lige nu. They win you over, those lil’ monsters…, skriver Irina. Se galleri med dejlige Irina herunder:

Irina Babenko 2408 2016

Læs hele blogindlægget her.

Sponsoreret indhold