Nyheder 26. september 2016

Irina indrømmer: Jeg er enormt udmattet

Den seneste tid har ikke været let for tv-divaen Irina Olsen, afslører hun på sin blog.
(Foto: Thomas Laursen)

Kendislivet kan for udefrakommende virke som en dans på roser med fede fester og rød løber. Men sådan er virkeligheden langt fra altid.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I hvert fald ikke for bloggeren Irina Olsen, der tidligere hed Babenko. I et nyt blogindlæg på sin blog irinathediva.dk fortæller tv-divaen, der er mor til datteren Allessia, at den seneste tid har været rigtig hård for hende at komme igennem.

- Jeg kan jo ikke fortælle jer alt her på bloggen, men jeg fortæller det, som jeg har lyst til, og som virker naturligt for mig, skriver Irina Olsen i blogindlægget.

- Det vigtigste er, at Allessia er sund og rask og har det godt, og vi har mad på bordet og tag over hovedet, right? Det bliver jeg ved med at sige til mig selv. Men jeg har haft en lidt mærkelig periode her på det seneste, hvor jeg har skullet træffe nogle beslutninger og finde løsninger, skriver Irina Olsen.

Bloggeren forklarer videre, at det sidste år mildest talt ikke har været let for hende at komme igennem - dog uden at komme nærmere ind på, hvad der har været årsagen til nedturen.

- Jeg har været enormt udmattet på det sidste, selvom jeg gør meget for at passe på mit helbred, men jeg håber selvfølgelig, at jeg kommer tilbage, som jeg altid gør, og det gavner ikke at klynke alt for længe, lyder opdateringen fra Irina Olsen.

Læs hele Irina Olsens blogindlæg her

Sponsoreret indhold