Irina om middag: Jeg var mere nervøs end da jeg fødte på TV

Foto: Thomas Laursen

Hun er vant til at vise selv private øjeblikke frem på TV. Både i "Fristet" og "Mig og Min Mor" kunne danskerne følge Irina Olsen i selv sårbare situationer. 

Tirsdag aften er den snart 30-årige blogger tilbage på skærmen, hvor hun får besøg af Joakim Ingversen, Thomas Evers Poulsen og Camilla af Rosenborg i "Til Middag Hos". 

Men selvom Irina tidligere har udsat sig selv for lidt af hvert på TV, bragte lige netop dette TV-program ekstra mange nerver. 

- Jeg har altid tænkt, hvorfor folk stresser sådan, når de har været med i programmet. Men nu må jeg sige, at det er virkelig stressende. Altså jeg har født på TV, og der var jeg ikke engang lige så nervøs, som da jeg skulle lave mad, siger hun til SE og HØR. 

Nervøsiteten kom blandt andet af, at Irina gerne ville lave klassiske ukrainske retter til sine gæster, fordi hun selv kommer fra Ukraine. 

Derfor var der altså et ekstra pres på bloggeren, der dog var glad for sine gæster. 

- Jeg kan rigtig godt lide de andre. Jeg blev måske mest nervøs over Camilla af Rosenborg, fordi hun er jo lidt royal og vant til lidt af hvert. Så hun skiller sig jo lidt ud, og hende vil man jo gerne imponere lidt, siger hun. 

I dag er Irina dog meget tilfreds med sin deltagelse. 

For tiden dukker hun også opå på DR3 i programmet " Irina - En diva vender hjem". Her besøger hun netop hjemlandet Ukraine med sin mor, for at se hvor hun kommer fra. 

Og selvom Irina for alvor er tilbage på TV, skal man ikke forvente at se hende i flere TV-programmer foreløbig. 

-  Selvom jeg er meget på TV lige nu, så har jeg også takket nej til tre store TV-programmer, fordi jeg skruer lidt ned igen nu. Vi har haft en hård periode her op til premieren på mit nye program. Og så tror jeg også, at det er fordi, jeg bliver 30 om 2 uger, og det får jo en til at tænke over mange ting, siger hun. 

Samtidig har hun for nyligt åbnet op på sin blog om en abort og sin angst, og det skal den unge blogger også have bearbejdet. 

Jeg har haft angst og aborteret, og det har jeg ikke fået bearbejdet ordentligt. Og så har min far forladt vores familie, så ham har jeg ikke set i lang tid. Så jeg kan godt mærke, at jeg skal til at tænke lidt på mig selv igen, siger hun.

Irina bor sammen med musikeren Morten Brangstrup Olsen - bedre kendt som Faustix. De har datteren Allessia på to år sammen. 

Du kan se Irina og de andre gæster i "Til Middag Hos" i aften klokken 19:00 på TV3. 

I galleriet herunder kan du se mange flere billeder af Irina: 

Irina Babenko

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close