Reality 31. januar 2017

Sådan fejrede Irina mærkedag med kæresten

Dejlige Irina Babenko har nu været sammen med sin dj i tre år
Foto: All Over Press)
Den dejlige blogger Irina Babenko er sammen med dj'en Morten Brangstrup Olsen, der optræder under kunstnernavnet Faustix. Og både hun og Morten er udadvendte personer, og kan nok forstå at sparke gang i en fest.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Senest vakte hun opsigt, da hun til Danish Music Awards kom i gennemsigtig top og bh, der nok kunne få de mandlige gæster til at dreje halsen af led. Du kan se Irinas frække outfit herunder.
(Foto: All Over Press)

(Foto: All OVer Press)

Så der for kunne man sagtens forestille sig, at parret vil fejre mærkedage med manér.
Forleden havde de været sammen i tre år, og der var oprindelig tænkt på, at de skulle fejre den glædelige milepæl på romantisk vis uden datteren Allessia. Det skriver Irina i et blogindlæg. - Vi havde egentlig nogle vilde planer for noget tid siden, om at vi skulle på overraskelses spa-tur om dagen og på fin restaurant om aftenen, skriver Irina.
Men da det kom til stykket endte parret med en mere skrabet og knap så fantasifuld løsning, der dog passede parret perfekt. - Vi kiggede på hinanden og var enige om, at vi egentlig bare ville være hjemme på sofaen. Så Morten gik ud og købte bøffer og vi endte med at se vores favoritserier, skriver Irina. Du kan se her, hvilke serier, Irina foretækker netop nu. Se galleri med dejlige Irina:

Irina Babenko 2408 2016

Sponsoreret indhold