Reality6. november 2016

Irina: - Jeg har det rigtig svært med denne type kvinder

15-16-årige piger tilbyder afsatte mænd blowjobs i flæng
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-24652_2.jpg
 Foto: Mikael Rieck
Den dejlige blogger, Irina Babenko, lever sammen med kæresten Morten Brangstrup Olsen, der er dj, og deres fælles datter, Allessia. Parret havde angiveligt en mindre krise i forsommeren, men har fundet melodien igen og lader til at være en sammentømret enhed.
Og sådan skal det blive ved med at være, og ingen fremmed kvinde, skal komme imellem Irina og Morten. I et blogindlæg tager Irina fat på kvinder og 15-16-årige piger, der hopper på gifte mænd eller mænd, der har børn. De kvinder er hun meget lidt begejstret for.
Hun har haft problematikken helt tæt inde på livet i sin egen familie, hvor hendes far løb med en 'yngre model'. - Det er den her type kvinder, som completely bringer mit pis i kog ærligt talt. Men hvis vi skal være fair, så er det absolut ikke alene dem, der agerer koldt – det er selvfølgelig også den anden part, dvs. manden. Jeg har selv været på den anden side (familiesiden), hvor man længe kan gå og prøve at analysere sig frem til, hvorfor éns far vælger at finde en kvinde på hans datters alder og lyve over for sin familie og ja… nærmest forråde dem. Det resulterer selvfølgelig i, at alle lider (især børnene) og det ender i at familien er ødelagt, skriver Irina. 15-16-årige piger tilbyder blowjobs De unge kvinder, der hygger sig med en ældre, gift, generøs mand, der overøser dem med gaver, har Irina ikke meget til overs for. - De prostituerer sig selv - let’s be honest!, skriver Irina.
Også i sit eget kæresteforhold har hun oplevet piger/kvinder, der er iskolde over for, at hun og Morten er sammen. - Jeg har set, at nogle piger bare synes at det kunne være sjovt at være sammen med Morten, fordi han er taget og fordi han er far. Det er en leg for some of those skanks, men de er så unge, at de ikke ved bedre, så bevares, jeg tilgiver dem, skriver Irina.
Blowjobs bliver tilsyneladende tilbudt i flæng. - Morten har fortalt mig om små 15-16 årige piger, der nærmest står i kø og tigger dem (de kendte musikere) om at give blowjobs efter de har optrådt. That is MADNESS!!! Familiefædrene (all of them), de er bare off limits!, skriver Irina. Læs hele Irinas blogindlæg her. Se galleri med dejlige Irina Babenko:

Irina Babenko 2408 2016

Sponsoreret indhold