Irina føler sig truet af klamme mænd

Irina har på det nærmeste følt sig truet med voldtægt på Instagram.

Irina har på det nærmeste følt sig truet med voldtægt på Instagram.

Foto: All Over Press

 
Den dejlige blogger, Irina Olsen, der lever i et lykkeligt parforhold med dj'en, Morten Brangstrup 'Faustix' Olsen, har på det seneste oplevet at modtage stærkt afvigende kommentarer på sin Instagramprofil.
 
Nogle af dem så grove eller med så klamt indhold, at hun har blokeret afsenderne øjeblikkeligt.
 
 
Det fortæller hun på sin blog
 
- Jeg har lige blokeret et par profiler på min Instagram. Hvis jeg føler mig truet, eller jeg synes at kommentarerne er meget forstyrrende i min eller min datters retning, så blokerer jeg folk med det samme. Dette var også tilfældet denne gang, skriver Irina.
 
Hun har en flot krop, som hun gerne viser frem som en del af varemærket 'Irina Olsen' som er det hun lever af.
 
 
Men tilsyneladende virker fotos af Irina i trusser og bh stærkt på nogle mænd. Så stærkt at de angiveligt tror, at Irina er en letlevende kvinde, som man kan gøre hvad som helst med.
 
- Da jeg har blokeret brugerne, kan man ikke se kommentarerne mere, men det var basically 2 mænd der gejlede hinanden op til at de “skulle vise mig hvad de kunne” bl.a. med en masse upassende emojis og sprogbrug, skriver Irina.
 
 
Hun er rødglødende af raseri over, at kvinder i 2017 modtager den slags kommentarer - noget hun SLET IKKE VIL acceptere.
 
-  Vi er mennesker og ikke dyr! Samtidigt bliver jeg utroligt provokeret, som kvinde. For hvor langt er vi så nået?! Hvorfor er det stadig acceptabelt for nogle mænd, at behandle kvinder på den måde?!, skriver Irina, inde hun oprigtigt advarer andre mod, hvilke billeder de lægger på sociale medier, så de måske kan undgå at blive udsat for samme behandling som hende.
 
 
Læs hele Irinas blogindlæg her.
 
Se galleri med dejlige Irina:

Irina Babenko

 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close