Reality 29. maj 2017

Irina gruppe-mobbet af reality-kolleger

Reality-kollega bodyshamede Irina Olsen, og reality-kolleger bakkede synderen op
Foto: All Over Press)

 

Den smukke, søde reality-stjerne Irina Olsen har i mere end 10 år været usikker og trist på daglig basis.

Det skriver hun på Instagram.

Opslaget er garneret med et billede af flotte Irina i bh og trusser.

På billedet hiver hun lidt ud i maveskindet for at illustrere, at hun ikke har en flad, fuldstændig fedtfri mave.

- For meget kropskritik, både fra os selv og andre, kan ende med, at man mister selvrespekten og følelsen af at være værdig nok. I 18-20 års alderen slugte jeg enorme mængder junk, indtil jeg var oppe på cirka 85 kilo, skriver Irina om en periode i sit liv, hvor hun kæmpede mod problemer med selvværdet og sin krop.

For blot fire år siden blev hun udsat for decideret mobning på grund af sin krop.

- En mandlig kendis-kollega, sagde, at jeg var ulækker, og at mine bryster var ulækre og fyldt med fedt. Og andre reality-kolleger bakkede ham op, jeg skulle åbenbart ned med nakken, skriver Irina.

Hun tog dog mobningen i stiv arm.

- Det er det nemmeste (og LAVESTE) at kritisere folk for deres udseende. From that moment on, var jeg nødt til at love mig selv, at INGEN nogensinde kunne gøre mig ked af det igen, ved at kritisere min krop. For den er MIN. Jeg besluttede mig for ikke at jagte perfektion, men elske mine deller, lamselår, naturlige boobs "fyldte med fedt", skriver Irina og opfordrer sine følgere til at elske deres krop, som den er.

Irinas opslag er blevet liket mere end 6.500 gange og har fået 189 altovervejende positive kommentarer.

Se hele Irinas opslag herunder:

KAN DU ELSKE DIG SELV...?! Når man hører "elsk din krop", kan det være svært at gøre det and I know all about it. Jeg har berørt dette emne ofte og efter min medvirken i Petras program, er det gået op for mig, at jeg gerne vil skrive mere om det. For meget kropskritik, både fra os selv og andre, kan ende med, at man mister selvrespekten og følelsen af at være værdig nok. Jeg har været usikker og trist på daglig basis i ca. 10 år, da jeg havde min struggle med bodyimage og slugte enorme mængder junk fra jeg var 18-20 år, indtil jeg var oppe på ca. 85kg og det helbredsmæssigt skulle stoppe. Men jeg ændrede min tankegang og syn på livet/helbredet og det hjalp. Selvom min BMI siger, at jeg er lidt overvægtig idag, så synes jeg selv, at jeg er amazing! Min TV-deltagelse har sat mig i forskellige situationer, som har givet mig mere livserfaring (and I am thankful for that) og for 4 år siden, kom en kendis-kollega med en modbydelig kommentar om, at jeg var ulækker, mine bryster var super ulækre, og fyldte med fedt! (Hvilket bryster jo er, men fysiologien havde han ikke styr på). Mange af de daværende reality-kollegaer og eks-everything bakkede ham op, for at grine af mig og få mig mere ned med nakken, for det gik da lidt for godt for mig åbenbart. Det er nemlig det nemmeste (og LAVESTE) at kritisere folk for deres udseende. From that moment on, var jeg nødt til at love mig selv, at INGEN nogensinde kunne gøre mig ked af det igen, ved at kritisere min krop. For den er MIN - det er den krop jeg lever med, og jeg vil gerne være lykkelig. Siden hans udtalelse og den offentlige massemobning, har intet kunne påvirke mig mere. Really! Jeg besluttede mig for ikke at jagte perfektion, men elske mine deller, lamselår, naturlige boobs "fyldte med fedt", appelsinhuden, strækmærkerne og alt det andet normal stuff. Kig dig selv i spejlet og sig: "Hello Gorgeous!" or whatever works for you...

Et opslag delt af I R I N A O L S E N (@irinathediva) den

Se galleri med dejlige Irina:

Irina Babenko 2408 2016

Sponsoreret indhold