"Mit Plastik-mareridt": Ingen vil booke skæve bryster

Nina har svært ved at passe sit arbejde som stripper, da hendes bryster sidder langt fra hinanden og er asymmetriske.

Nina har svært ved at passe sit arbejde som stripper, da hendes bryster sidder langt fra hinanden og er asymmetriske.

Foto: TV3

Nina på 32, der arbejder som stripper, fik en brystoperation, da hun var yngre. I takt med, at hun voksede og tog mere på, valgte hun, at hun ville have større bryster, der passede til hendes større krop. Resultatet blev dog ikke, som hun havde forventet, og formen og placeringen på de nye bryster hæmmer hendes arbejde som stripper.

Nina føler ikke, at hun har noget, der er værd at betale for.

- Folk gider ikke at booke en pige med skæve bryster, ligesom de ikke gider at betale for ting i supermarkedet, der er gået i stykker, siger Nina i aftenens afsnit af "Mit Plastikmareridt". 

Et af problemerne med brysterne er, at det ene implantat er begyndt at falde ned, og det hænger således længere nede end det andet. Det har blandt andet betydet, at Nina stort set kun går med sports-bh. 

Melllemrummet mellem de to implantater er også blevet så stort, at Nina ikke længere har nogen kavaler-gang. Det betyder, at hun ikke kan få taget billeder til at promovere sig selv som stripper og showgirl. 

Du kan se, hvordan de to kirurger fra programmet vurderer Ninas bryster her:

I aftenens program møder vi også Christina på 31, der, grundet en periode med anoreksi i teenage-alderen, aldrig selv udviklede bryster. Hun valgte derfor at få lavet kunstige bryster, men implantaterne er blevet rynkede, og de ser meget kunstige ud, da de er blevet placeret oven på brystmusklen.

De to kirurger kan godt forstå, at Christina er utilfreds med de bryster, hun nu går rundt med.

Du kan se klippet med Christina her:

Om Nina og Christina får tilbudt en operation til at rette op på deres bryster, kan du se i aftenens program.

"Mit Plastikmareridt" bliver vist i aften klokken 20.00 på TV3.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close