Reality3. november 2016

Philip fra "Mit Plastikmareridt": Jeg stopper aldrig

Den unge fyr fik tilbudt en næseoperation i gårsdagens afsnit af "Mit Plastikmareridt", men det er slet ikke slut med de kosmetiske indgreb
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/philip.jpg
 Foto: TV3

I går aftes fik 22-årige Philip tilbudt en næseoperation i "Mit Plastikmareridt", og den unge fyr er glad for resultatet, men bedyrer selv, at han ikke er færdig med de kosmetiske indgreb.

– Jeg er rigtig glad for resultatet, men som jeg også sagde til kirurgerne, så kan det sagtens være, at jeg får endnu en næseoperation. Kirurgerne rettede nemlig kun på næsetippen, men det øverste af næsen, er jeg ikke helt tilfreds med. Den skal derfor nok brækkes op igen, før det kan blive godt, fortæller Philip til Realityportalen.dk.

Men Philip stopper slet ikke med næsen. Han har allerede det næste store indgreb planlagt.

– I næste måned skal jeg til konsultation omkring et pandeløft, kindbensimplantater og om at få sænket min hårgrænse. Det bliver en større operation, som skal foregå i Marbella i Spanien, da de er de bedste i hele Europa, fortæller han til Realityportalen.dk.

Derudover er Philip gået i gang med at få fjernet uønsket hårvækst.

- I mandags var jeg inde for at få fjernet skæg, fortæller han til hjemmesiden.

Til Realityportalen.dk fortæller Philip også, at operationerne gør ham glad.

- Derfor stopper jeg nok heller aldrig med at få operationer. Det kan jeg ikke forestille mig, men hvorfor også stoppe med noget, som gør én glad?

Sponsoreret indhold