Reality27. oktober 2021

"Hvem holder masken?" - her er de 10 kendte sangere

Det hemmeligste talentshow på dansk tv har snart premiere - og nu afslører TV 2 de 10 figurer, der skal synge, mens vi forsøger at gætte deres identitet.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Æggemad, Monster og Skelet.

Udover at være sjove Halloween-kostumer, er det også navnene på tre af de i alt 10 kendte danskere, der fra 1. november skal på scenen og synge for hele Danmark i TV 2-programmet "Hvem holder masken?".

Programmet, som du måske kender fra det sydkoreanske format "The masked singer", er et slags omvendt talentshow, hvor de optrædendes identiteter er hemmelige. Dem skal seerne forsøge at gætte sammen med de fire detektiver: Frederik Cilius, Peter Frödin, Sofie Jo Kaufmanas og Mille Dinesen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/foto_-_lasse_lagoni_tv_2_1.jpg
 Foto: Lasse Lagoni/TV 2

Ibi Støving (i midten) er vært på "Hvem holder masken?" hvor publikum skal gætte de optrædenes identiteter sammen med detektiverne Frederik Celius, Sofie Jo Kaufmanas, Peter Frödin og Mille Dinesen. Foto: Lasse Lagoni/TV 2

De 10 kendte danskere, der medvirker i "Hvem holder masken?" er altså maskerede i vilde udklædninger, og hver uge kommer der nye ledetråde.

I galleriet i bunden af artiklen kan du se de 10 figurer, der skal synge i "Hvem holder masken?".

Ledetrådene pibler frem

De 10 kendte danskere, der medvirker, arbejder professionelt med noget vidt forskelligt, men fælles for dem alle er, at de går på scenen for at synge og optræde i hver deres forklædning.

Vi hører deres ægte stemmer, når de synger, men når de taler, er deres stemmer forvrængede.

Op til hver optræden vil der være ledetråde, der kan hjælpe med at afsløre deres identitet - men også røgslør, så det ikke bliver alt for nemt at gætte, hvem der gemmer sig bag maskerne.

I studiet sidder et publikum klar til at stemme på den figur, de holder med - deres favoritfigur. For figurerne gælder det om at gøre mest muligt ud af deres sceneshow og sang - og få flest stemmer. For den figur, der får færrest stemmer, ryger ud og når dermed ikke til den store finale.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/foto_-_nicolas_tobias_folsgaard_tv_2_10.jpg
 Foto: Nicolas Tobias Følsgaard/TV 2

Monster på scenen i "Hvem holder masken?" sammen med to vandmelondansere. Foto: Nicolas Tobias Følsgaard/TV 2

Når figuren skal forlade programmet, er det også her, vedkommende skal afsløre sin sande identitet.

- Allerede nu vrimler det med ledetråde derude, så jeg kan kun anbefale, at man holder godt øje! Ud over ugens ledetråde i programmet kan man både følge med på vores Instagramprofil @hvemholdermasken og på TV 2 PLAYs Facebookside, hvor man også selv kan gætte med, siger TV 2-redaktør Thomas Richardt Strøbech.

- Vi glæder os til at samle danskerne om én stor, fælles gætteleg i et rablende sjovt show - og ikke mindst til at se de reaktioner, der kommer, når vi uge for uge afslører, hvem der i virkeligheden gemmer sig bag maskerne.

https://imgix.seoghoer.dk/foto_-_nicolas_tobias_folsgaard_tv_2_12.jpg
 Foto: Nicolas Tobias Følsgaard/TV 2

Skelet på scenen i "Hvem holder masken?" Foto: Nicolas Tobias Følsgaard/TV 2

"Hvem holder masken?": Her er de 10 figurer

Sponsoreret indhold