Endelig! Her får ”The Masked Singer” premiere

Ibi Støving er vært på det nye sangprogram \

Ibi Støving er vært på det nye sangprogram "Hvem holder masken", mens hun får glæden af de fire kendte detektiver, der hver uge skal forsøge at afsløre, hvem der gemmer sig bag udklædningen.

Foto: Lasse Lagoni/ TV 2

Sangprogrammet, hvor publikum ikke aner, hvem der står på scenen og synger, har opnået massiv popularitet i blandt andet USA, og nu kommer det altså endelig til Danmark.

Det afslørede TV 2 tilbage i august måned, da de kunne fortælle, at ”Hvem holder masken” får premiere til november.

Nu fortæller tv-kanalen i en pressemeddelelse, at premieren er mere rundt om hjørnet, end først forventet, da seere kan glæde sig til, det ruller over skærmen for første gang lørdag den 6. november.

- Det er weekendunderholdning med et tvist, for det er samtidig Danmarks største gætteleg, hvor det hver uge bliver afsløret, hvem der overhovedet medvirker. For lige præcis dét ved du ikke, når det hele starter, skriver TV 2 i pressemeddelelsen.

De deltagende stjerner vil nemlig være klædt ud, og deres stemmer vil være forvrængede, når de taler. Det er kun, når de stiller sig klar til at synge, at de særligt udvalgte detektiver vil høre personernes rigtige stemmer.

Artiklen fortsætter under billedet

I USA har flere store navne som f.eks. Tori Spelling og Caitlyn Jenner optrådt bag de vilde forklædninger. Foto: MEGA

Der vil desuden være ledetråde ved hver optræden, som kan være med til at hjælpe både publikum, seerne derhjemme og detektiverne med at afsløre stjernes identiteter.

Detektiverne i studiet vil være Peter Frödin, Mille Dinesen, Sofie Jo Kaufmanas og Frederik Cilius, imens programmet får Ibi Støving som vært.

Foto: Lasse Lagoni/ TV 2

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close