Reality16. december 2016

Sjov video hitter: Hvad siger Landmand-Dennis egentlig?

En producer fra programmet "Landmand søger kærlighed" har lavet en video, hvor han giver sit eget bud på, hvad den sønderjyske landmand, Dennis, egentlig siger. Den video, er nu blevet et kæmpe hit på Facebook
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/dennis.jpg
 Foto: TV2

I den seneste sæson af TV 2's populære program "Landmand søger kærlighed", mødte vi blandt andre den 24-årige Dennis fra Sønderjylland.

Her ledte han efter en kæreste, men nogle seere havde måske en smule svært ved at forstå, hvad Dennis egentlig sagde, når han på sit sønderjyske sprog forsøgte at charmere pigerne.

En af dem, der i hvert fald ikke altid forstod den unge landmand, er en af producerne på programmet, Niki Topgaard.

Han har derfor lavet en video, hvor han giver sit eget bud på, hvad det egentlig er, han hører, når Dennis Leonhardt fra Løgumkloster taler.

Videoen er efterfølgende blevet et stort hit på Facebook, hvor videoen i skrivende stund er blevet delt mere end 7500 gange, og har fået over 8500 likes.

Her bliver for eksempel spørgsmålet "Hvor bor du henne i Sønderjylland, Annemette?" til "Hvor bor du henne i Silvan, Andemad", ligesom sætningen "Så sidder vi her" bliver til "så sælger vi egern".

Du kan se hele videoen her:

Dennis fandt desværre ikke kærligheden i programmet. Han har dog efterfølgende ikke opgivet håbet om at finde sig en kæreste, og i den forbindelse har han udtalt, at han er åben overfor plastikkirurgi, hvis det er det, der skal til.

Lige nu er TV2 i gang med castingen til en ny omgang af det populære TV-program.

Her kan du se mange flere billeder fra "Landmand søger kærlighed":

Landmand søger kærlighed 2016 - billeder fra programmet

Sponsoreret indhold