Nyheder26. oktober 2016

Landmanden Michael afslører: Nu skal vi have børn

Michael Hansen fandt kærligheden i 'Landmand søger kærlighed', og nu er det forelskede par klar til børn
https://imgix.seoghoer.dk/landmanden_michael.jpg
 (Foto: TV 2)

Ellevte - og sidste - afsnit af Landmand søger kærlighed løb tirsdag aften over skærmen, og her kunne landmanden Michael afsløre, at han aldrig havde været så forelsket, som han var blevet i Vibeke.

Heldigvis var følelserne gengældt, og i dag blomstrer kærligheden stadig. Det er der en helt bestemt grund til, mener Michael Hansen.

- Vibeke forstår, hvad jeg siger, hvad jeg mener, hun er den samme type som mig og siger tingene lige ud. Hun er stort set altid glad og hendes smil og øjne er noget, der varmer mig, hver gang jeg kigger på hende, fortæller den forelskede landmand om sin kæreste.

Faktisk går det så godt mellem de to turtelduer, at de allerede er begyndt at snakke om børn. Noget som Michael vægtede meget højt, da han skulle vælge mellem sine bejlere i programmet.

- Vi er blevet enige om, at vi skal have et fælles barn på et tidspunkt. Det er jo en af mine store drømme. Der kommer nok også en lille én før, der kommer et bryllup. Jeg tror, det bliver godt, lyder det fra landmanden.

Michael fortæller, at han på ingen måde har fortrudt, at han tilmeldte sig programmet, for han har ikke bare fundet en kæreste - han er også blevet mindre genert.

- Da vi var færdige med at filme, havde jeg lyst til at stille mig over bagved på bakken og råbe, fordi jeg var så stolt af, at jeg var blevet så meget mindre genert, lyder det stolt fra landmanden.

Tirsdagens program var det sidste i denne udgave af Landmand søger kærlighed, men TV2 har allerede afsløret, at de laver endnu en sæson af det populære kærlighedsprogram.

Se galleri med billeder fra denne sæson af 'Landmand søger kærlighed':

Landmand søger kærlighed 2016 - billeder fra programmet

null

Sponsoreret indhold