Reality25. juni 2020

Husker du Nadialine fra ”Paradise”? Sådan ser hun ud i dag

Der er sket en del, siden den 35-årige Nadialine Von Bach deltog i den sjette sæson af det populære TV3-program ”Paradise Hotel”
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/nadialine_von_bach.jpg
 Foto: Mikael Rieck

Ikke nok med at den 35-årige Nadialine Von Bach deltog i en af de mest huskede sæsoner af det populære realityprogram ”Paradise Hotel”, sammen med blandt andet Amalie og Ulven Peter.

Så har hun i eftertiden også gjort sig godt bemærket. Særligt kort efter sin debut som realitybabe, da hun afslørede, hun havde været sammen med Anden.

Og da hun efterfølgende, over en længere årrække, var kæreste med den amerikanske musiker Maryann Cotton, som hun gik fra i 2018, efter han havde været hende utro.

Men siden 2010 er der altså sket en hel del med Nadialine - både udseendesmæssigt og på den private front.

- Oktober 2019 kiggede jeg mig selv i spejlet. Var jeg tilfreds med det jeg så? NEJ! Jeg fandt mig selv i noget som ikke var sundt for mig, et usundt forhold, en Nadialine der ikke udnyttede sit potentiale og slet ikke var glad i eget hus! (min krop) Hvad gør man så? Man kan lægge sig fortabt ned og gøre ingenting - man kan også løfte hagen og gøre noget ved det!, skriver realitybaben til et nyt opslag på sin Instagram-profil, der viser, hvilken forvandling har været gennem.

For Nadialine har været gennem noget af et vægttab viser de to billeder, som hun har delt med sine følgere.

For at komme i mål med vægttabet startede Nadialine med et forløb på tre måneder, hvor der var fokus på at få omlagt kosten, og hun fik et træningsprogram, hun skulle følge, fortæller hun til Realityportalen.

Men udover at have smidt 12 kilo og komme under 70 kilo, så er der også sket noget andet stort i den 35-årige tidligere ”Paradise”-deltagers liv.

Det kunne hun afsløre på sin Instagram tilbage i april måned:

- For 4 år siden besluttede jeg mig for, at jeg gerne ville være mor i 2020. I stedet blev jeg faster til verdens smukkeste lille mand. I dag er du præcis en uge gammel, og hvor er jeg fyldt op af ubetinget kærlighed.

Efter at Nadialine valgte at gå fra sin musiker-kæreste efter otte år, fandt hun en ny kærlighed, som hun flyttede til Vordingborg med.

Men det forhold er i dag også endt, det lader dog til at være det helt rette for realitybaben:

- Jeg er flyttet, er mere selvbevidst, har skabt mine egne rammer og har det for første gang meget længe og helt fra hjertet ubeskriveligt godt, skriver hun på sin Instagram.

Sponsoreret indhold