Nadialine Von Bach single: Han knaldede udenom

Nadialine Von Bach med Maryann Cotton tilbage i 2014.

Nadialine Von Bach med Maryann Cotton tilbage i 2014.

Foto: Mikael Rieck

Nadialine Von Bach, 33, danner ikke længere par med den amerikanske musiker Maryann Cotton. Det afslører den tidligere realitydeltager på sin blog

Mangler du den perfekte julegave? Så finder du den her

Allerede i sommer kunne man ud fra Maryann Cottons sociale medier stykke sammen, at det ikke kun var den tidligere "Paradise Hotel"- og "Mig og min mor"-deltager, han delte mundvand med. 

Dengang kontaktede SE og HØR Von Bach, men hun ønskede på det tidspunkt ikke at udtale sig. 

Nu åbner Nadialine så op om bruddet på sin blog

- For at sige det mildt har jeg været igennem et breakup - en periode af mit liv, jeg absolut ikke ønsler andre skal opleve. Maryann og bandet tog på USA-tour i sommer - i mellemtiden fandt jeg ud af, at han knaldede udenom og har gjort det de sidste to år af vores forhold, fortæller hun på sin blog

- Uden at vide hvor jeg skulle tage hen, tog jeg en drastisk beslutning om at pakke mit liv i kasser og forlade en person, jeg har elsket ubeskriveligt højt igennem otte år. Han ignorerede mine beskeder og blokerede mine opkald, så derfor havde jeg ingen mulighed for at tale med ham. Jeg følte mig dum, udnyttet og absolut intet værd, mens jeg kunne se videoer på de sociale medier, hvor han sad med tungen i halsen på en anden kvinde, og hun proklamerede dem som værende kærester, fortæller Von Bach om det grimme brud. 

Bloggeren fortæller, at hun de sidste mange måneder har boet hos venner og bekendte, og hun takker også sine mange læsere, der har åbnet op og fortalt deres oplevelser med utroskab. 

I sit blogindlæg ytrer hun også ønske om, at hendes blog skal være platform for, at hun og hendes læsere kan støtte sig til hinanden. 

- Mit ønske er at starte et lille fællesskab, hvor vi i kommentarfeltet "If you will" drøfter emner, hjælper hinanden, deler historier og giver gode råd til de situationer, vi har svært ved at håndtere selv, skriver hun på sin blog

Grundet den kaotiske periode i hendes liv, har hun holdt en pause fra sin blog, men er nu tilbage: 

- Jeg har ligger i støvet længe nok og rejser mig op som den stærke kvinde, jeg er skabt til at være, ryster det af mig og glæder mig til en fremtid uden ham. Han var tilsyneladende spild af tid og har alligevel aldrig fortjent mig, slår hun fast. 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close