Reality8. oktober 2021

Husker du "For lækker"-Daniel? Nu skal han giftes

Daniel Jacobsen har vendt op og ned på sit liv siden realitydagene. Noget, han er træt af, at DR ikke tog med i det akutelle program "Du så os date". Nu lever han en rolig tilværelse med en nørdet podcast og har netop friet til sin kæreste.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/daniel_jacobsen_for_laekker.png

Den flotte, høje krøltop med det charmerende smil lagde damerne ned på stribe i "For lækker til love" og "For lækker til KBH", men hans scoretilgang var et udtryk for en livskrise, fortæller 31-årige Daniel Jacobsen i dag til SE og HØR.

Daniel Jacobsen medvirkede i reality-tv fra 2013 til 2017, hvor han også deltog i "Dagens mand" på TV 2, og i dag betegner han sit daværende jeg som en stodder.

- Jeg har fortrudt, at jeg ikke tænkte mere over, hvordan jeg talte til piger. Jeg var en stodder, fortæller Daniel Jacobsen i det aktuelle DR-program "Du så os date", der kigger tilbage på, hvordan det var for diverse realitydeltagere at date på tv.

Til SE og HØR fortæller han, at han sagde mange flere ting, som han ville ønske var kommet med i serien.

- De har nærmest kun taget de scener med, hvor jeg taler om sex. Så jeg fremstår som en klammovich. Jeg ville gerne have forklaret grunden til, at jeg var, som jeg var dengang.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/sh-24649daniel_paa_date.png
 Foto: Thomas Laursen

Daniel Jacobsen på date i "For lækker til love". Foto: Thomas Laursen

Ifølge Daniel Jacobsen er hans opførsel i de realityprogrammer, vi kender ham fra, nemlig et udtryk for en identitetskrise.

- Jeg blev revet med af den omgangskreds, jeg fik i reality. Det handlede om dyre ure og penge - jeg kunne ikke kende mig selv, fortæller den tidligere realitydeltager.

- Jeg havde en identitetskrise.

Han forklarer, at han var med i programmerne for at indhente det ungdomsliv, han ikke rigtig fik levet, da han var i et længerevarende forhold i gymnasiet.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/sh-00084.jpg
 Foto: Kasper Wenstrup

Daniel Jacobsen (t.h.) med resten af "For lækker til KBH"-castet i 2017. Foto: Kasper Wenstrup

- Jeg var 23 år og ikke vant til opmærksomhed. Jeg kunne slet ikke håndtere de mange tilbud, jeg fik. De piger, jeg datede, datede mig af de forkerte grunde, og det var svært for mig at finde venner. Alle så mig som et kæmpe uhyre, og jeg var ikke den rigtige mig, fortæller Daniel Jacobsen, der i virkeligheden slet ikke bryder sig om at være social og gå i byen.

Da han mødte en ekskæreste, som han var sammen med i to år, lærte han efterfølgende at være sig selv i stedet for at sætte en "For lækker"-facade op.

- Jeg er meganørdet og foretrækker at være derhjemme. Jeg er nemlig ret indadvendt og slet ikke så social, som folk tror, siger Daniel Jacobsen, der også har et helt andet sexdrive, end man måske har indtryk af som realityseer.

- Jeg er slet ikke særligt eksperimenterende. Jeg elsker sex, men jeg har en meget lav sexlyst. Jeg går mere op i at være intim ved at kysse. Mit kærlighedssprog er helt klart bekræftigelse - det giver mig meget mere end sex.

Artiklen fortsætter under opslaget ...

- Sex gjorde, at jeg tænkte på noget andet dengang, og det var en nem måde at få opmærksomhed på.

Daniel Jacobsen bor sammen med sin kæreste - og forlovede - Julie på 27. Han friede til hende på en rejse til Malta for tre uger siden.

- Vi mødtes i en periode, hvor vi begge to ikke havde det godt og brugte hinanden som terapi. Vi havde mange dybe samtaler, hvor vi ikke engang havde mødt hinanden endnu, siger krøltoppen, der mødte sin kærlighed på Tinder og har datet hende i to år.

Daniel Jacobsen drømmer om at blive far og besluttede derfor, at det var tid til at gå på knæ. Han havde planlagt frieriet længe, men endte alligevel med at fri spontant på feriens første dag.

- Alt gik galt. Flyet var forsinket, der var problemer med hotellet, min kæreste opdagede en kæmpe plet på sin kjole, vi fik dårlig mad ... Så da vi sad på tagterassen om aftenen - jeg med en Monster, hende med en Pepsi Max - tænkte jeg: Det er nærmest romantisk. Så friede jeg, selv om jeg havde planlagt først at gøre det aftenen efter, hvor vi skulle på fin restaurant.

Daniel og Julie er i fuld gang med at planlægge brylluppet, der efter planen skal holdes i en romantisk lade-setting i september 2022.

Du kan se "Du så os date" på DRTV.

null

Sponsoreret indhold