Reality 4. oktober 2021

Sidney Lee optog "Singleliv" bag om kærestens ryg

Realitystjernen Sidney Lee afslører, at han brændte så meget for en tv-karriere, at han sagde ja til "Singeliv", selv om han var i et forhold.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I 2008 var ønsket om at blive endnu mere kendt kæmpestort hos Sidney Lee.

Dengang levede han af at game, men han drømte om en tv-karriere - koste hvad det ville.

I hvert fald skulle et monogamt parforhold ikke stå i vejen for muligheden for at komme på skærmen. Det afslører selvbrunerfænomenet nu i det nye DR-program "Du så os date".

Her fortæller forskellige realitydeltagere fra diverse datingprogrammer om, hvordan det var at medvirke, og om de har fundet kærligheden i dag.

- I 2008, der var jeg begyndt at lave en del tv. Jeg ville gerne lave mere. Det var før jeg blev sådan rigtig kendt, begynder Sidney Lee fortællingen om sit bedrag.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: DR

Sidney Lee afslører, hvordan han bedrog kæresten i 2008 i det nye program "Du så os date". Foto: DR

Han havde på det tidspunkt en kæreste oppe i Nordsjælland, og en dag, hvor han stod på stationen og ventede på toget for at tage op til hende, ringede hans telefon. Det var en castingagent.

- Hun siger: "Vil du være med i 'Singleliv'?" Og jeg har hørt om det, set lidt af det, og jeg ville så gerne lave tv på det tidspunkt. Så sagde jeg: "Nej, jeg har en kæreste". Jeg var nødt til at sige nej, og jeg var bare deprimeret over det, fortæller Sidney Lee, der i programmet sidder og taler med "Numse-Rasmus" om hver deres datingliv.

Under besøget hos kæresten havde hun og Sidney Lee et skænderi. Så da han to timer senere stod på stationen igen, ringede han tilbage til castingagenten.

- Så siger jeg: "Gælder det stadig, det tilbud?", så siger hun ja. Men jeg ville stadig ikke af med hende der ...

- Så optog jeg en hel sæson, mens jeg havde en kæreste. Bag hendes ryg.

"Numse-Rasmus" griner, og Sidney Lee fortsætter historien - for selvfølgelig opdagede kæresten, at han havde spillet single på tv.

- Så begyndte der at komme trailers og previews for det der "Singleliv". Så ringede alle hendes veninder: "Jeg har lige set Sidney". Så prøvede jeg lidt i starten at sige: "Jamen det optog jeg for mange år siden".

Men den holdt ikke længe. Lokummet brændte under realitystjernen, der i programmet er iført en bluse, han havde fået af kæresten, så hun kunne godt regne ud, at han løj.

Og sådan gik det til, at Sidney Lees kæreste fandt ud af, at han havde optaget en hel sæson reality-tv med titlen "Singleliv", hvor han datede andre kvinder, mens han var sammen med hende.

Du kan se "Du så os date" på DRTV.

Sponsoreret indhold