Reality5. oktober 2021

Asta Björk om realitykæresten: Der gik lang tid, før jeg stolede på Jonass

Den islandske danser havde mange fordomme om realitystjerner. Nu fortæller Asta Björk om den tvivl, hun havde over for kæresten, Jonass Jannec Jensen, fordi han har deltaget i "Paradise Hotel".
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/astajonass.jpg

De har været kærester siden august sidste år, og i dag bor parret sammen. Men det var svært for Asta Björk at give sig helt hen til Jonass Jannec Jensen - for kan man stole på en "Paradise"-hunk?

Det tog lidt tid, før "Vild med dans"-stjernen turde have tillid til Jonass. Hun havde nemlig mange fordomme om realitydeltagere, fortæller hun i ugens "Til middag hos".

Blandt andet var hun sikker på, at Jonass ikke var noget for hende, for han var sikkert en fuck boy - eller på godt gammelt dansk: En skørtejæger.

- Han skrev til mig. Jeg tænkte: "Flot fyr, men ikke min type". Det er lidt tarveligt, men det var det første, jeg tænkte, fortæller Asta Björk til sine gæster, Bro, Stephanie fra "Årgang 0" og Kasper fra "Sommerdrømme".

Det var Jonass Jannec Jensens deltagelse i "Paradise Hotel", der gjorde, at hun afskrev ham som værende hendes type mand.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/pgm_5.png
 Foto: NENT

Asta Björk åbner sit - og Jonass' - hjem i afsnit 5 af "Til middag hos". Foto: NENT

- Jeg havde lidt fordomme om reality, og hvad det vil sige. Jeg tænkte, han måtte være meget anderledes fra mig, siden han gjorde det, siger Asta om den tidligere ”Paradise Hotel”-deltager, som hun i dag deler seng med.

Jonass fik dog smigret sig ind på danseren med humor, og hun valgte at udfordre sig selv på sine fordomme.

- Men så begyndte vi at skrive sammen, og så syntes jeg bare, han var så sjov. Han fik mig virkelig til at grine.´Så mødtes vi, og så klikkede vi bare helt vildt, fortæller Asta Björk om kæresten.

Parret datede i tre måneder, før de blev officielle, og i december 2020 flyttede de sammen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2021-08-02_kl._13.09.18.png
 Foto: Privat

Asta og Jonass har dannet par siden august 2020. Foto: Privat

- Det viste sig, han var en, jeg troede, jeg ikke ville have, men han var alt, hvad jeg havde brug for, siger Asta Björk.

Tilliden kom dog ikke lige med det samme, for Jonass ry spøgte stadig.

- Da vi lige havde offentliggjort, at vi var kærester, der fik jeg mange beskeder a la: ”Hvordan føles det bare at være en i rækken?” og ”Giv det to uger, så skal I bare se”.

- Der gik lang tid, før jeg stolede på ham. Indtil jeg fandt ud af, at han jo bare har det bedste hjerte.

Du kan høre Asta Björk fortælle om forholdet til Jonass Jannec Jensen i klippet herunder:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

null

Sponsoreret indhold