Reality29. oktober 2015

Anna Due: Hold KÆFT om min vægt

Den tidligere ”Paradise Hotel”-deltager Anna Due er virkelig træt af, at folk kommenterer hendes vægt
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/sh-01075.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Anna Due har aldrig holdt sig tilbage med at udrede sit privatliv på sin blog, og i et nyt indlæg kommer hun ind på et emne, der står mange kvinder nært: Vægten.

Paradise-baben Anna Due skriver i et nyt blogindlæg, at hun er godt træt af, at folk er efter hende for angiveligt at være for tynd.

- Åh hvor er jeg træt af at folk hele tiden skal kommentere min vægt. JA.. Jeg er blevet tynd, men hvorfor har folk behov for at påpege det på den der nedgørende måde, skriver en forfærdet Anna Due på sin blog.

Hun sammenligner det med, at hun aldrig selv kunne finde på at sige det til en anden person, hvis vedkommende havde taget på.

Anna Due understreger også, at det ikke er fordi, at hun foretrækker sit nuværende tynde jeg, og at hun faktisk gør noget for tage på.

- Jeg ved godt jeg er blevet tynd, men det kan jeg jo ikke selv gøre for! Jeg prøver virkelig at tage på, men siden fødslen har det bare været en kamp for mig, skriver hun.

Due fødte sønnen Villian tilbage i 2014. Hun fik sønnen sammen med en anden ”Paradise Hotel”-deltager Martin Hjort, men de er siden gået fra hinanden.

Hun afrunder sit indlæg med at spørge, om andre folk har oplevet det samme, og om det er okay at påpege, at folk er tynde.

Og så vil hun også gerne have gode råd til at tage hurtigt på.

https://imgix.seoghoer.dk/fb_realitv_116.png

Sponsoreret indhold