Amalies baby holdes hemmelig

Amalie er blevet mor.

Amalie er blevet mor.

Foto: Kaspar Wenstrup

Realitybaben Amalie Szigethy plejer at dele stort og småt på de sociale medier og har heller ikke været bleg for at tale ud om komplicerede parforhold og andre af livets genvordigheder i medierne.

Men nu bliver der midlertidigt luket for informationsstrømmen fra Amalie, der inden for den næste måned skal føde sin datter ved et planlagt kejsersnit.

Men præcis hvornår datteren kommer til verden holder Amalie for sig selv.

Det skriver hun i et opslag på Instagram.

- Hej alle følgere! Håber i har en dejlig aften. Af personlige årsager vil jeg ikke oplyse datoen for min fødsel, så derfor svare jeg ikke på jeres spørsmål omkring min termin, skriver Amalie.

Hun vil gerne have ro omkring fødslen.

- Jeg ønsker en stille og rolig dag hvor min datter kommer til verden, jeg er glad for dem som følger med & glæder sig til at se hende, men jeg ønsker ro & de kommende dage frem efter hendes ankomst, men jeg skal nok selv oplyse jer når jeg er klar til det, men jeg skal først have tid med min lille datter & lære hende at kende før Danmark får hende at se. Tak på forhånd. 36 + 1, skriver Amalie, der tilsyneladende er 36 uger og én dag henne i graviditeten.

Tidligere på året stod hun først frem og erklærede faderen til barnet, Mikkel Selskov, sin store kærlighed.

Parret skulle flytte sammen i en villa i Nordsjælland, men sådan kom det ikke til at gå.

Få uger efter, at Amalie i SE og HØR afslørede sin graviditet brød hun og Mikkel med hinanden under stor offentlig ståhej.

Læs mere om Amalies brud med Mikkel her.

Amalies mange følgere skal dog ikke fortvivle alt for meget, når de nu bliver holdt hen med information om hendes datters fødsel.

TV3 er nemlig - ifølge Ekstra Bladet -  inviteret med ind på fødestuen, når hun skal have kejsersnit, og det hele bliver sendt ved en kommende lejlighed, så helt hemmelig bliver fødslen altså ikke.

Se Amalies opslag om den 'hemmelige' fødsel her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close