Reality10. november 2022

Her vender "Linse på tur" tilbage

Linse Kessler er klar med sæson to af programmet "Linse på tur", hvor hun tager med kendte danskere rundt til et sted i landet, der betyder noget særligt for dem
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
 Video: Viaplay

Så er der endnu en gang mulighed for at få én på opleveren, når Viaplay-darlingen Linse Kessler vender tilbage med en ny sæson af hendes eget program "Linse på tur".

Her rejser Bryggen-dronningen rundt i det ganske, danske land med en ny kendis i hvert afsnit, som bestemmer, hvor de skal hen – og fortæller, hvorfor de har en særlig tilknytning til netop det sted.

I den nye sæson, som er nummer to i rækken, hænger Linse Kessler blandt andre ud med Johnny Hansen fra Kandis, hamrer søm med Pernille Skipper og zipliner og går i sauna med Esben Dalgaard.

Også kok Jesper Vollmer, som er gift med Annette Heick, er på tapetet.

Linse Kessler vil ikke afsløre, hvilke oplevelser de to efter optagelserne kan proppe i rygsækken. Men hun lægger ikke skjul på, at hun er ganske vild med Jesper Vollmers udseende:

– Han er sgu meget lækker, lød meldingen tidligere i år.

"Linse på tur" vender tilbage med en ny sæson med blandt andre Pernille Skipper, Kandis-Johnny og Esben Dalgaard.
"Linse på tur" vender tilbage med en ny sæson med blandt andre Pernille Skipper, Kandis-Johnny og Esben Dalgaard.
 Foto: Viaplay

I sidste sæson fik vi blandt andet historien om, at Ibi Støving blev ramt af skud ved et drive-by, ligesom vi så Henrik Qvortrup og Linse Kessler diskutere, hvem af dem der har begået den værste forbrydelse, så det bliver interessant at se, hvilke spændende oplevelser den nye sæson gemmer på.

Sæson to af "Linse på tur" har premiere på Viaplay torsdag 24. november.

Du kan se traileren for anden sæson af "Linse på tur" i videoen øverst i artiklen.

Sponsoreret indhold