Reality30. august 2022

Nu er det afsløret: Disse stjerner er med i "Linse på tur"

Den 56-årige realitystjerne er endelig tilbage på skærmen
"Linse på tur" - afslører de kendte danskere
Linse Kessler til Stjerneboksning, som datter Stephanie "Geggo" Salvarli og svigersøn Cengiz Salvarli, står bag.
 Foto: Mikael Rieck

Sidste år drog Linse Kessler rundt i Danmark for at møde den ene store danske personlighed efter den anden. Og nu gør hun det igen.

For anden sæson af hitserien kommer nemlig allerede til efteråret – og to af de kendte danskere, som Linse Kessler har fornøjelsen af i intet mindre end tre dage, er nu afsløret.

Trofaste seere af programmet kan blandt andet glæde sig til at se Linse og skuespiller Esben Dalgaard på tur. Her bliver særligt højdeskrækken sat på prøve, når de to skal zipline mellem trækronerne på Bornholm.

Det er et gammelt traume, hvor Esben Dalsgaard for første gang skulle springe faldskærm, og den ikke foldede sig ud, som er skyld i hans massive højdeskræk. Men i den kommende sæson af ”Linse på tur” må skuespilleren således se sin frygt i øjnene.

Ret lækker

Men Esben Dalgaard er selvsagt ikke den eneste kendis, som Linse Kessler skal tilbringe tid med i den kommende sæson. Også kok Jesper Vollmer, som er gift med Annette Heick, er på tapetet.

Linse Kessler vil ikke afsløre, hvilke oplevelser de to efter optagelserne kan proppe i rygsækken. Men hun lægger ikke skjul på, at hun er ganske vildt med Jesper Vollmers udseende:

- Han er sgu meget lækker, lyder meldingen.

De resterende kendte danskere, som skal med Linse på tur, er endnu ikke afsløret.

Sæson to af ”Linse på tur” kan ses til efteråret på Viaplay.

Sponsoreret indhold