Nu begynder ny sæson: Her er de nye unge mødre

Kanal 4/Janus Nielsen

Amanda Sisse, Hannah Melissa, Natascha Linea og alle de andre unge mødre er tilbage igen, når Kanal 4 den 25. august klokken 20.00 har premiere på en ny sæson af "De Unge Mødre".

Men det er ikke kun de "gamle" velkendte mødres dagligdag, du kan følge med i. Succes-seriens kommende sæson byder også på tre nye piger, der er klar til at give dig et indblik i deres hverdag som ung mor.

Den 21-årige vegetar Martinna er et af de tre nye ansigter på skærmen. Hun er mor til etårige Milan, som hun har sammen med sin kæreste Mikkel. De bor i et hus på Djursland sammen med Martinnas søster og hendes kæreste og børn.

Den nye unge mor går ind for, at Milan skal sove i sine forældres soveværelse, indtil han en dag selv siger fra. Hun har kun meget få gange været væk fra sin søn, som hun har båret tæt på sig, siden han blev født, og derfor er selv en kort cafétur uden guldklumpen en stor udfording for hende. (Foto: Kanal 4/Janus Nielsen)

 

21-årige Malene er mor til Milla på to år og Melia på et halvt år, som hun har med kæresten Thomas. Parret har været sammen i fem år og bor i Frederikshavn.

Den unge nordjyde vil gerne vise, at man sagtens kan have en kernefamilie, selv om man har fået børn tidligt. (Foto: Kanal 4/Janus Nielsen)

 

Nadia-Shila er 19 år og mor til sønnen Kyle-MacKenzie. Efter to år sammen er den unge mor og hendes kæreste lige gået fra hinanden. Efter bruddet, graviditeten og barsel vil Nadia-Shila gerne tabe sig og gøre mere ud af sit udseende, og så drømmer hun om at en karriere som skuespiller eller fotograf i USA. (Foto: Kanal 4/janus Nielsen)

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close