Chok for ”De Unge Mødre”-Nadja: Min søn er syg

Nadja Kaaghs søn, Sakarias, har fået konstateret sukkersyge. Foto: AOP

Nadja Kaaghs søn, Sakarias, har fået konstateret sukkersyge. Foto: AOP

AOP

Nadja Kaagh har selv kæmpet mod en kræftsygdom i årevis.

Og nu har sygdom igen ramt ”De Unge Mødre”-deltageren. Denne gang er det dog ikke den unge mor, der måtte i behandling på hospitalet, men derimod hendes søn, Sakarias.

Han blev forleden alvorligt syg og måtte i ambulance hastes på hospitalet. Nu har lægerne så konstateret, at den syvårige dreng har sukkersyge.

- Sakarias har haft et rigtig hårdt døgn og har nu fået kateter i maveskindet, er blevet tanket op og renset ud og er selvfølgelig begyndt at få insulin indsprøjtninger ca hver anden time i døgnet. Der venter os en hel masse omvæltninger og oplæring, og vi er selvfølgelig både bange, nervøse, bekymrede og taknemmelige for at det ikke nåede at gå værre. For det så skidt ud da lægen sendte ham afsted!, skriver Nadja Kaagh på sin Facebook-profil.

Nadja Kaagh sammen med sin sønner Sebatsion (13) og Sakarias (7) og manden René. Nu har Sakarias fået konstateret sukkersyge. Foto: AOP

Den lille familie – der udover Nadja Kaagh og Sakarias også tæller sønnen Sebastian på 13 år og manden René på 34 år – har i flere år haft sygdom helt tæt inde på livet.

Nadja lider nemlig af en uhelbredelig form for leukæmi – en sygdom, der ofte gør Nadja hundesyg og har sendt hende på førtidspension. Hun ved med andre ord, hvor hårdt det er at være patient og at være indlagt på hospitalet.

Og derfor er hun også meget stolt af sin søn, der tager hele oplevelsen og nyheden om sukkersyge-diagnosen med ophøjet ro og et smil på læben.

– Allerede nu i dag, hvor hans kateter desværre måtte skiftes igen, er han nået fra panik, hvor han måtte holdes, til bare at sige: ‘Jeg bliver sådan lidt bange’, når de finder tingene frem. Og så lukker han ellers øjnene og spørger, om de er færdige, siger Nadja på Facebook og tilføjer:

– Jeg er ved at skide i bukserne over, at det en gang om ikke alt for længe bliver osselv, der skal lægge kateter på ham. Men denne her hamrende seje dreng, han har da lige gennemgået alle trin og er sgu nok snart så modig, at han kunne finde på at lægge skidtet selv. Jeg er stolt!

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close