Reality 6. juni 2019

HELT nøgen: Klæstrup gør sommerdagen ENDNU mere hot

Det er varmt udenfor, men Sasha Klæstrup forstår for alvor at give folk det endnu mere varmt med sit seneste billede på Instagram
Foto: Krestine Havemann

Temperaturen har sneget sig op omkring de 30 grader, men på Sasha Klæstrups Instagram bliver det ENDNU mere varmt. Sasha har nemlig delt et frækt billede af sig selv, hvor hun er HELT nøgen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Eller; næsten nøgen. Hun bærer et par tårnhøje sølvstiletter, og til det frække billede, har Sasha skrevet:

"Ain't lookin' for enemies, but I ain't playin' nice", skriver hun til billedet.

Sasha har for nyligt fortalt SE og HØR, at hun gerne vil have brysterne ENDNU større. Lige nu har hun 475 ml. i hvert bryst, men hun drømmer om at komme op på 750 ml. i hvert bryst.

- Det ser ikke falskt nok ud. Når jeg kigger mig i spejlet, så ligner det bryster, som alle andre har. Det er ikke porno nok, alle skal kunne se, at jeg har fået lavet bryster, fortalte hun.

Og lige pt. koncentrerer den smukke "Divaer i junglen"-babe sig om sin mand og sine børn, men hun har spændende planer efter sommerferien. Og så går der nok ikke længe, før vi igen får glæde af Sasha på skærmen.

- Jeg har to nye ting på vej. Jeg kan ikke fortælle om det endnu, og så starter jeg på sosu-uddannelsen efter sommerferien. Jeg glæder mig så meget!, fortæller hun.

Foto: Instagram/Sasha Klæstrup

Sasha har planer om, at sommerferien skal tilbringes hjemme i Danmark.

- Vi skulle have været ude og rejse, men Vigas far vil ikke skrive under på pas, så vi skal i Ree park og så finde nogle ting, vi kan lave herhjemme, så hun stadig føler, at vi kommer ud og hygger. Så i år er det ferie i Danmark, fortæller hun.

Og selvom Danmark er ganske fint, når vejret er, som det er i dag, så er Sasha ikke helt tilfreds med varmen - hun vil nemlig helst have det ENDNU varmere.

- Jeg er mere til de 40-48 grader, men det er okay, når det er hygge med børnene - de skal heller ikke have det for varmt, siger hun.

Sponsoreret indhold