Kendte 6. juni 2019

Liam Payne åbner op om tiden i One Direction: Det var giftigt

Liam Payne åbner nu op om tiden i "One Direction", der bestemt ikke altid har været en dans på roser ham
Foto: MEGA

I januar 2016 bristede millioner hjerter over hele kloden. Her annoncerede One Direction nemlig, at de gik fra hinanden for at fokusere på andre - og egne - projekter. Dengang lod det til, at bandmedlemmernes indvirkning på hinanden var udelukkende positiv. 

Nu er der gået tre år; de fleste tårer er muligvis tørret ind, og bandmedlemmerne har haft tid til at kigge tilbage på "One D"-tiden med både de op- og nedture, der fulgte med ved at være verdens største boyband. 

Liam Payne har, ifølge Seventeen, reflekteret over netop dét i et interview med "Men's Health Australia", og her fortæller han, at tiden i "One Direction" langt fra var en dans på roser.

Faktisk var han ofte ensom, og han kæmpede med et alkoholmisbrug. 

- Når du laver hundredevis af koncerter, og det er de samme 22 sange på det samme tidspunkt hver dag, selv hvis du ikke er glad - du skal bare derud, forklarer Liam. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Han sammenligner det lidt med at tage et kostume på for at skjule, at man i virkeligheden har det skidt. 

- Det er lidt som at tage et Disney-kostume på, før du går på scenen, og under det Disney-kostume, var jeg frustreret det meste af tiden, for der var ingen andre måder at få dit hoved til at forstå, hvad der egentligt skete. Jeg mener, det var sjovt. Vi havde det fedt, men der flere dele af det, hvor det blev en smule giftigt, siger Liam til mediet. 

One Direction mens de endnu var sammen som band (foto: MEGA) 

De langvarige virkninger af tiden i "One Direction" er noget, Liam stadig kæmper med den dag i dag. 

- Jeg kæmper stadig med det nu. Jeg kæmper virkelig med at sige nej, for jeg kan ikke lide at gøre folk kede af det. Det er i min natur, siger han. 

Heldigvis er Liam ude af problemerne med alkohol, og han er kommet tilbage til noget, der minder om normalitet igen. Han håber, at personer, der oplever det samme i musikindustrien også får mulighed for at komme ovenpå på den anden side. 

- Det er svært, når du har det niveau af berømthed, som vi havde i bandet. Der har været rigtig mange, som har haft problemer med det psykiske heldbred, som ikke får den hjælp, de har behov for, og det er lidt af et problem i vores industri. Det er det samme lort, der sker for alle - og det er sket siden 70'erne. Du ved, hvad fælderne er, og hvis du er heldig nok, som mig, til at komme ud af det og tilbage til noget, der minder om normalitet, så ved du, at det er anderledes, siger han. 

Sponsoreret indhold