Reality8. november 2016

'Med kniven for struben': Han taber 30.000 om måneden

Lukning truer totalt utjekket og sløv restaurant-ejer
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/nycast3.jpg
 Foto:TV3)

Thomas Castberg kommer virkelig på en hård opgave i aftenens afsnit af 'Med kniven for struben'.

På Restaurant Chopstix taber den 27-årige ejer, Mark, 30.000 kroner om måneden og styrer direkte mod en lukning af spisestedet, som han driver sammen med sin far, Chiun.

Stedet har ellers en beliggenhed i hjertet af København og burde være fyldt med kunder, der kommer for at nyde det kantonesiske køkken.

Men der er mennesketomt.

Som Thomas Castberg bemærker i aftenens program:

- Der er kirkegårde, hvor der sker mere end her.

Niveauet på maden er faktisk fornuftigt, ifølge Castberg.

- Det er alt i alt ikke nogen dårlig madoplevelse, siger Castberg.

Men noget halter alligevel. Maden bliver serveret på plastic-service, anden er tørstegt, og der er ben i.

- Plastic-service, synes I selv, det er fedt? Det giver en fornemmelse af, at det er noget ens børn bruger, når de leger med dukker, siger Castberg spørgende til Mark og Chiun.

Men det bider ikke på Chiun.

- Maden skal smage godt. Om den bliver serveret på paptallerkener eller porcelænstallerkener med guldkant gør ingen forskel, svarer Chiun, der tilsyneladende slet ikke tillægger præsentationen af maden nogen værdi.

Senere tager Castberg et tjek i restaurantens fryser.

Han finder nogle ubestemmelige masser uden dato.

Mark mener, at der er tale om oksekød og laks, men er ikke sikker.

- Der er ubestemmelige fødevarer i fryseren, som kan have ligget der i årevis, man må virkelig håbe, at Fødevarekontrollen IKKE er lige på trapperne, siger Castberg.

Efter den svada skule man tro, at far og søn ville rydde ud i fryseren, men der sker intet, og det bliver for meget for Castberg.

- I har ikke en kæft at lave, og alligevel sidder I stille, siger han vredt.

Da han fylder restauranten med kunder, bliver han skuffet.

Den varmed mad får lov at blive halvkold, indne den bliver severet, og det hele sejler.

- Jeg har sjældent oplevet nogen gå så ustruktureret til en restaurant - det er så useriøst, det her, udbryder Thomas Castberg.

Se klip fra programmet herunder og se i aften på TV3 klokken 21.00 om Chopstix overlever:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

Sponsoreret indhold