Reality 1. november 2021

Hævnen er sød: Nu får egoismen konsekvenser i "Robinson"

Spillerne er godt træt af især én deltager, som de mener tænker for meget på sig selv og for lidt på fællesskabet.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er vigtigt at dyrke fællesskabet, hvis man vil nå langt i årets "Robinson ekspeditionen".

Det lader flere af deltagerne os i hvert fald vide i både denne og sidste uges afsnit.

Især Frederik og Johannes har valgt at dyrke naturen og hinanden uden at inddrage så mange af de andre på øen, og det virker provokerende på flere af kammeraterne.

Blandt andre Ralf, Ninos, Katrine og Oliver, som alle er trætte af, at makkerparret leger Naturpatruljen og selv spiser de snegle og krabber, de finder. Medmindre de altså samler rigtig mange, som de kommer hjem og deler med de andre, men det virker til at være hurtigt glemt for spillerne.

I hvert fald var der ved sidste øråd ingen tvivl om, at Johannes og Frederik skulle skilles ad, og sidstnævnte modtog flest stemmer. Dog havde han en chance for at blive, hvis han vandt en dyst mod Svensson - og da det skete, måtte de jo stemme på ham igen i denne uge.

Det betød, at Frederik måtte forlade ekspeditionen.

- Johannes og jeg gik meget op i at nyde den oplevelse, det var at bo i naturen. Vi dyrkede meget at være der uden telefoner og så videre, og uden måske at snakke så meget hele tiden. Det er nok derfor, de andre mener, vi trækker os fra fællesskabet, forklarer Frederik til SE og HØR.

Han og Johannes fandt hurtigt hinanden i Den Dominikanske Republik, hvor de har samme tilgang til det at deltage i ekspeditionen og nyde den enestående oplevelse, det er at overleve på en ø.

- Lige nu er jeg ude at rejse, men når jeg kommer hjem, skal jeg da helt sikkert besøge Johannes og til middag på gården, siger Frederik, der indtil marts rejser rundt i Sydamerika.

Foto: NENT

Frederik var på hold Syd i "Robinson ekspeditionen" 2021. Foto: NENT

Sponsoreret indhold