Reality21. juli 2016

Gustav søgte asyl i USA - det gik IKKE som forventet

Gustav Salinas kludrede lidt i ordene, da han i går ringede til den amerikanske ambassade. Reality-fyren havde nemlig ikke helt styr på begreberne ”visum” og ”asyl”. Hovsa
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/gustav_salinas_tl.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Det gik ikke helt som forventet, da Gustav Salinas for nylig ringede til den amerikanske ambassade. Faktisk gik det helt galt.

For reality-fyren kludrede nemlig gevaldigt i ordene og endte med at søge om asyl i stedet for at søge om et visum.

Om kort tid rejser reality-fyren til USA, og derfor tog han kontakt til den amerikanske ambassade for at få styr på papirerne forud for sin rejse til Guds eget land. Men det er lidt svært at få styr på dokumenterne, når man ikke helt ved, hvad man egentlig ringer om, fortæller Gustav Salinas på sin Facebook-profil.

- Der er lige sket det pinligste! Så ringer jeg til den amerikanske ambassade, for som i ved, rejser jeg jo til New York og Miami, og på et lille krydstogt som jeg har fået af min mor. Så siger jeg til ambassaden, at jeg skal have asyl og spørger, hvordan man gør. Med chokeret stemme spørger kvinden "hvorfor?!", skriver Gustav på Facebook og fortsætter:

- På min helt egen Gustav-agtige måde siger jeg: "Nu skal du høre, skatter! Jeg skal tre dage til New York, syv dage til Miami og 3 af de dage skal jeg på krydstogt og flashe min dejlige body - derfor har jeg brug for asyl".

Men Gustav Salinas havde altså ikke helt styr på begreberne, for det var (naturligvis) ikke asyl, han havde søgte om. Næh… han skulle såmænd bare have hjælp til at søge om et visum til landet. Heldigvis tog kvinden fra den amerikanske ambassade det hele med et smil. Ja, hun kunne faktisk ikke lade være med at flække af grin, fortæller Gustas Salinas.

- Efterfølgende flækker kvinden af grin, og jeg fatter selvfølgelig ingenting. Det hedder åbenbart ikke asyl, men et visum! Føler mig sååå dum!

Hovsa! God tur, Gustav!

Se et stort galleri med Gustav herunder:

Se de frække billeder af Gustav

https://imgix.seoghoer.dk/mitsh-banner_28.png

Sponsoreret indhold