Reality30. maj 2016

Gustav: - Det er utroligt, hvor meget folk kan lyve

Gustav føler sig taget i røven af Zetland
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/gustav-andersen-salinas.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Gustav Salinas kæmper netop nu i Københavns Byret mod medievirksomheden Zetland, som han afkræver en godtgørelse på 40.000 kroner, efter at journalisten Thomas Korsgaard har skrevet en såkaldt 'single' på 85 sider om Gustav, som han fulgte i en kortere periode som realitystjernens assistent.

Singlen blev udgivet af Zetland, og Gustav kræver nu penge for sin ufrivillige medvirken i singlen.

Gustav er normalt rapmundet, men har måttet lægge beslag på sig selv i retten, der har behandlet diverse skriftlige korrespondancer mellem parterne.

- Jeg føler mig taget i røven, var det skarpeste Gustav svingede sig op til at sige i retten, hvorefter han straks undskyldte over for sagens dommer.

Sagen har kredset meget om, hvilke former for aftaler, der har været mellem journalisten Thomas Korsgaard og Zetland på den ene side og Gustav på den anden.

Men Gustav er dog ikke i tvivl om, at han har retten på sin side.

Halvvejs gennem dagens retsmøde skriver han på Facebook:

- Det er utroligt hvor meget folk kan lyve, og at de overhovedet kan være det bekendt, skriver Gustav med henvisning til Zetland/Thomas Korsgaard.

Gustav har flere gange under dagens retsmøde set temmelig anstrengt ud og har ifølge SE og HØRs udsendte sendt flere 'dræberblik' til journalisten Thomas Korsgaard.

Sponsoreret indhold