Nyheder 1. juni 2016

Gustav er knust: Single igen

25-årige Gustav er ødelagt efter forholdet til Isak Jespersen er ovre.
Foto: Kaspar Wenstrup

I en video på Facebook kan man se, at Gustav Andersen Salinas er helt knust, fordi han igen er blevet single.

I februar kunne han ellers glad fortælle, at han var blevet kæreste med den et år yngre psykologistuderende Isak Jespersen, og Gustav har virket glad og lykkelig - og lagt en masse kæreste-updates ud på både facebook og instagram, men nu er det altså slut.

- Jeg har aldrig nogensinde råbt så højt og samtidig været så overdrevet ked af det. Mine tårer har og strømmer stadig ned af mine kinder. Det er kommet som et kæmpe chok, at jeg i aften er blevet single igen, skrev Gustav i går aftes på Facebook.

- Det gør så ondt, at det ikke kan beskrives. Det er sjældent at en ulykke kommer alene, som man siger. Jeg har gjort, hvad jeg kunne, og hvad der stod i min magt for at være den bedste kæreste. Af respekt for den smukke tid som vi har haft sammen (og den tid vil jeg aldrig glemme) vil jeg ikke komme yderligere ind på bruddet. Men jeg ville lyve, hvis jeg sagde at jeg ikke er dybt knust, for det er jeg virkelig. Jeg har langt fra lyst at spille hård, for jeg er virkelig virkelig ked af det lige nu, lyder det fra den 25-årige Gustav, der dog tænker positivt og er sikker på, at han nok skal komme ovenpå igen. 

Bruddet kommer få dage efter Gustav også tabte i retten til mediet Zetland, som han havde krævet erstatning fra, fordi mediet havde udgivet en single om ham uden, at Gustav fik noget for det.

Se Gustavs video her: (Opdateret - Videoen er desværre efterfølgende blevet fjernet) 

Sponsoreret indhold