Familien fra Bryggen 24. november 2016

Gustav Salinas: Stephanie er der for Linse

Mandag gik hendes mor bort. Familieven er ikke i tvivl om, at Linse Kessler og familien støtter hinanden
Foto: All Over

Med et kamerahold i ryggen har de to store tv-personligheder Gustav Salinas og Linse Kessler rejst rundt i verden sammen. Ud over rejseminderne har det umage par også taget et specielt venskab med derfra.

Derfor var Gustav Salinas også en af de første, der på Facebook skrev og kondolerede til Brygge-familien, da Linse Kesslers mor mandag aften gik bort.

- Jeg har skrevet til hende, og jeg har sendt blomster, lød det fra Gustav Salinas, da han onsdag mødte op til premieren på den nye danske film "Undercover".

- Jeg tror bare, at hun er virkelig presset, men jeg ved, at Stephanie (Linses datter, red.) er der for hende, så jeg tror bare, at de har brug for lidt alenetid, fortalte han efterfølgende.

Gustav Salinas lagde et billede op på sin Instagram-profil få dage inden mor Anns død, hvor han fortalte, at han var i gang med nye optagelser sammen med Linse Kessler.

Undervejs faldt snakken også på Ann Kesslers sygdom.

- Hun sagde til mig, at hun har brugt rigtig meget af tiden på at være sammen med sin mor. De har jo hele tiden vidst, hvad der ville ske, men jeg tror, de virkelig har nydt den sidste tid sammen, røbede han ligeledes til premieren onsdag aften.

Linse Kessler har aflyst et af sine populære talkshows på grund af morens død.

Familien har endnu ikke offentliggjort, hvad mor Ann fejlede før sin død.

/ritzau/FOKUS

Sponsoreret indhold