Forsidefruer20. april 2018

Se første klip fra den nye sæson af "Forsidefruer"

"Forsidefruer" er tilbage på skærmen på torsdag, men allerede nu kan du se et klip fra den kommende sæson
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/fruerne_campaign_vertical_72dpi_web_01.jpg
 Foto: TV3

Allerede på torsdag vender "Forsidefruer" til med tredje sæson.

Og at dømme ud fra et helt nyt klip fra sæsonen, så bliver den ligeså pakket med drama, som de to første sæsoner har været.

I den nye sæson har kvinderne lært hinanden endnu bedre at kende, og det betyder også, at de har endnu lettere ved at blive bragende uvenner.

– Vi kommer aldrig til at være veninder igen, fortæller Sarah Louise i klippet, men hvilken forsidefrue, der er tale om, det må man vente med at se til den nye sæson.

En ting er dog sikkert: Sarah Louise kommer endnu en gang til at være omdrejningspunktet om en masse drama.

- Der er jo altid drama, når Sarah er der, siger Tina Lund i traileren.

- Hun dør ligeså stille, hvis ikke hun har drama, siger Amalie om Sarah Louise i traileren, og dermed er der altså lagt op til endnu mere drama.

Se traileren herunder

Artiklen fortsætter efter klippet

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

Sarah Louise fortalte tidligere i år, at hun faktisk var lige ved at takke nej til den nye sæson af "Forsidefruer". Hun var nemlig træt af dramaet, og der var en af de andre kvinder, der i den grad havde svigtet hende.

Sarah Louises afsløring komme samme dag, som TV3 havde bekræftet, at der var en ny sæson på vej af det populære realityprogram.

- Vi har faktisk været igang i noget tid, og i starten vidste jeg ikke om ville sige ja, da der især er en person i programmet, jeg absolut ikke stoler på, efter denne person har løjet om mig og i den grad svigtet som veninde, og jeg synes at det var svært at skulle sige ja til at være med i noget, hvor jeg vidste jeg skulle omgåes en person, jeg faktisk ikke har lyst til at være i nærheden af, skrev Sarah Louise på sin blog.

Hvor meget er egentlig skuespil?

Forud for programmets anden sæson, havde SE og HØR en snak med pigerne om, hvor meget af programmet, der egentlig var skuespil.

- Altså jeg tænker, hvis vi sådan procentmæssigt ligger det op. Så tror jeg, det sådan er 70%, der er ægte. Og det resterende er uægte, fortalte Jackie Navarro til spørgsmålet om, hvor meget der egentlig er den ægte vare.

At nogle af konflikterne nogle gange kan virke til at være blæst ud af proportioner, kan der være noget om, i hvert fald, hvis man spørger Amalie.

- Jamen det er virkelighed. Det synes jeg. Men det er klart, du ved. Nogle gange siger vi nogle ting om hinanden, og så kan vi godt overdrive det lidt. Sådan så det er lidt sjovt, ikk, sagde Amalie.

Også Janni Ree mente, at programmet afspejler virkeligheden.

- Jeg vil sige, at meget af det er faktisk virkelighed. Altså de følger jo egentlig os i det ting, der sker. Og balladen den er bare opstået, fortalte Janni og fortsatte:

- Selvfølgelig er der steder, hvor de siger: "Kan I ikke lige tage det op?" eller "Kan I gøre sådan?", men ellers vil jeg sige, at det er meget ægte.

Sarah Louise Christiansen var også meget klar, da hun sagde, at der ikke er noget af programmet, der skuespil.

- Altså der er slet ikke noget, der er skuespil. Men man kan sige, at der er nogle situationer, der ligesom bliver kreeret af produktionen. De kan jo fx bede os om "at nu skal I ses til det her", og så opstår der automatisk nogle ting, sagde Sarah Louise.

"Forsidefruer" vender tilbage på TV3 den 26. april klokken 20.00.

Se hvad forsidefruerne siger om skuespil i videoen herunder

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Se flere billeder af forsidefruerne i galleriet herunder

Forsidefruer - sæson 2

Sponsoreret indhold