Forsidefruer8. maj 2017

Sarah Louises søn er fanget i Grækenland

Forsidefruens lille Arthur er blevet ramt af skoldkopper, og han må derfor ikke flyve. Den lille familie skulle ellers have været hjemme i Danmark igen nu
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/sh-42291.jpg
 Foto: Aller Media

Sarah Louise Christiansen har været med familien en tur i Grækenland, men hjemrejsen gik bestemt ikke, som den lille familie havde planlagt.

Faktisk er de slet ikke kommet hjem til Danmark endnu, selvom de skulle have været hjemme i lørdags.

Sarah Louises søn Arthur har nemlig fået skoldkopper, og så må man ikke flyve.

- Pludselig skulle vi både tale med danske læger, vores forsikring som er Gouda, alle aftaler skulle aflyses eller rykkes. Arthurs medicin har vi ikke nok af og tøj har vi heller ikke mere rent af og vores hotel var muligvis fuldt booket, så vi skulle flytte hotel og jeg kunne næsten ikke overskue al balladen og så med en syg lille mus på armen. Vi ville bare HJEM, skriver Sarah Louise på sin blog.

Grunden til, at man ikke må flyve, når man har skoldkopper, er, at det kan være yderst farligt for babyer og folk med dårligt immunforsvar, der ikke har haft skoldkopper.

Ligeledes bliver virusset nemt spredt i en flyvemaskine, hvor luften bliver cirkuleret rundt.

- Nogle ville måske mene at vi bare skulle være hoppet på flyet og stukket babyen en panodil, men det er simpelthen for uansvarligt. Jeg ville aldrig kunne tilgive mig selv for at have udsat eks. en baby eller en med dårlig immunforsvar for fare, fordi vi helt egoistisk ville hjem. Vi er trods alt et rigtig dejligt sted og livet er bare fuld af overraskelser. Og som den meget søde læge hos Gouda sagde, “få det bedste ud af det og nyd det gode vejr”, skriver Sarah Louise på sin blog.

Den lille familie håber, at de kan komme hjem fra Grækenland i slutningen af ugen, når Arthurs skoldkopper har dannet skorpe.

Se flere flere billeder af flotte Sarah Louise i galleriet herunder

Skønne Sarah Louise

Sponsoreret indhold