Forsidefruer6. maj 2017

Sarah Louise: Jeg finder mig ikke i det

Bloggeren er godt træt af folk, der kritiserer hende på de sociale medier
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sarah_louise_christiansen.jpg
 (Foto: All Over)

Sarah Louise Christiansen er godt træt af, at folk på de sociale medier mener, at de kan tillade sig at kritisere hende, når de ikke kender hende.

Forleden var der så en, der valgte at fortælle Sarah Louise, at det ikke så ud til, at hendes børn havde lyst til at være med på hendes billeder.

- I dag var der (igen) en, der synes at hun på min Insta skulle fortælle mig at hun ikke synes at det så ud som om at mine børn havde det sjovt (som om jeg død og helvede tvinger dem til at tage billeder, hvilket ikke passer og hvilket også er grunden til at i nogen perioder ser man eks. ikke Albert, hvis han ikke gider) og hun ikke kunne lide at jeg lagde billeder op af dem. Jeg begriber simpelthen ikke at folk tror at de kan tillade sig at kommenterer på den måde. Jeg ville ALDRIG skrive sådan en kommentar på en fremmeds Instagram, skriver Sarah Louise på sin blog.

Bloggerbaben mener ikke, at bare fordi hun er kendt, så giver det frit spil til dårlige kommentarer.

- Det er helt håbløst at folk sviner kendte til helt uden ansvar. Hvis jeg gik ind på de folks Instagram som sviner mig til, så ville jeg også helt sikkert finde ting, jeg gør anderledes, men jeg kommenterer da ikke på det, skriver Sarah Louise.

Der er da også kort process for de personer, der vælger at skrive negative kommentarer til Sarah Louise.

De bliver nemlig blokeret hurtigere, end de kan nå at stave til "blokeret.

- Jeg bliver pissefornærmet og ja folk bliver bare slettet og blokeret. Jeg finder mig ikke i det og blokere tager 2 sek. Så hvis folk vil have GLÆDEN af at FÅ LOV til at følge mit liv og min familie, så forventer jeg en positiv tone. De der typer, der bare sidder hver dag og hidser sig op og sviner folk til på Nationen, fb, insta og blogs…. seriøst…. kig lige på jer selv i spejlet og spørg jer selv, hvorfor i har det som i har det, skriver Sarah Louise.
Se flere billeder af Sarah Louise i galleriet herunder

Skønne Sarah Louise

Sponsoreret indhold