Forsidefruer6. april 2017

Sarah Louise undskylder overfor Twerk Queen

Sarah Louise røg ud i en shitstorm efter nogle bramfrie kommentarer op de selvudnævnte "Feminister", men nu har bloggeren undskyldt
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sarah_louise_christiansen.jpg
 (Foto: All Over)

Forsidefruen Sarah Louise Christiansen var i januar tæt på at starte en regulær kendiskrig. Et indlæg på hendes blog efter et Mai Manniche event, fik nemlig flere kendte op i det røde felt.

Sarah Louise skrev efterfølgende om eventet og de tre feminister Twerk Queen Louise, Nikita Klæstrup og Ekaterina Andersenm, der også deltog.
Og der blev ikke brugt synderligt rosende gloser om de tre kvinder og Manniches event.

- Udgangen var i øvrigt spærret af der 3 "feminister" (hvad pokker er det nu de hedder) den ene kan noget med røven, den kan noget med patterne og den tredjes talent har jeg endnu ikke gennemskuet, men folk synes åbenbart at de er meget omponerende og de høster en mase respekt ved at kalde des offentlige nøgne udskejelser for feminisme. Jeg er knap så imponeret, skrev Sarah Louise dengang i et nu slettet blogindlæg.

Det indlæg fik selvfølgelig både Mai Manniche og Klæstrup til at svare tilbage, og Mai mente blandt andet at Sarah Louise burde begynde på Antabus.

I går kunne folk så se episoden fra Mai Manniches smykkeevent med deres egne øjne, da TV3 sendte programmet "Forsidefruer", hvor Sarah Louise er med.

Sarah Louise og veninden Gunvørr er taget til eventet for at støtte veninden Tina Lund, der havde designet smykker med Manniche.
I programmet ser man en lettere bedugget Sarah Louise, der ikke lægger fingrer imellem, når åbner op om sin holdning til de tre feminister.

Men nu har Sarah Louise på sin blog forsøgt at trække de hårde udmeldinger tilbage.
Og hun kommer med en regulær undskyldning til Twerk Queen Louise.

- Jeg får smidt en arrogant kommentar omkring Twerk donningen Louise i en brandert og det er bare ikke ok at gøre på tv!! Pigen får ikke en chance for at svare tilbage OG hun har ALDRIG gjort mig noget!, skriver Sarah Louise på sin blog.

Moren til tre undskylder sin pinlige opførsel med, at hun ikke at vant til alkohol.
Selvom Sarah Louise stadig pointerer, at hun er dybt politisk uenig med de tre feminister, så erkender hun, at hun er gået over stregen.

- Nogle vil sikkert synes at det hele er skide skægt, men jeg er oprigtig ked af det og håber du (Twerk Queen Louise, red.) vil modtage min undskyldning, skriver Sarah Louise videre.

Om Twerk Queen Louise har set Sarah Louises offentlige undskyldning vides ikke, I hvert fald har den twerkende Louise endnu ikke reageret på indlægget.

Du kan se flere billeder af Sarah Louise Christiansen i galleriet herunder:

Skønne Sarah Louise

Sponsoreret indhold