Sarah Louise jubler: Min søn er rask!

Foto: Aller Media

Det har været en følelsesmæssig rutsjetur uden lige for Sarah Louise Christiansen og hendes kæreste Michael, lige siden lille Arthur blev født. 

Han er parrets tredje barn, og han måtte kæmpe for livet og havde store problemer med lungerne. Familien anede ikke, om Arthur nogensinde ville få et normalt liv, men nu er der ikke bare gode nyheder - det er fremragende nyheder, som Sarah Louise nu har fået om Arthur.

Bloggeren blev nemlig ringet op fra hospitalet, som havde svar på en meget vigtig CT-scanning.

- Mit hjerte hamrede løs. Det er en voldsom fornemmelse at vide at om 3 sekunder, så får vi livs og fremtids-afgørende oplysninger om vores lille dreng. Jeg tror, jeg stoppede med at trække vejret, da han fortæller at “det jo er lidt af et mirakel, men det store sorte hul, var nu fuldstændig væk”!!!!!!!!!!!!!!!! (åh altså nu vræler jeg igen), skriver Sarah Louise på sin blog og fortsætter:

-  Han sagde at de jo stadig ikke kan sige, hvad det var, eller hvordan det var kommet, men at der nu kun var lidt tæt væv tilbage, ligesom arvæv og at han nu fra deres side, var erklæret fuldstændig rask. ER DET IKKE BARE FANTASTISK!!!!! Jeg er så glad….jeg ved slet ikke, hvor jeg skal gøre af mig selv. Min lille bitte skat er RASK!!!! Ikke flere angstfyldte dage og nætter. Ikke mere græden over det uvisse og frygten for tilbagefald. Nu skal jeg ikke længere stirre på ham, fordi jeg er bange for han ikke trækker vejret, men fordi jeg bare ikke kan få nok af at elske ham!!!, lyder det på bloggen.

Sarah Louise og Michael har i forvejen sønnen Albert og datteren Alma. 

Se flere billeder af Sarah Louise her: 

Skønne Sarah Louise

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close