Sarah Louise flytter tættere på eksen

Sarah Louise.

Sarah Louise.

Foto: All Over

Sarah Louise Christiansen siger farvel til livet i Hellerup, når hun lige om lidt flytter til Lyngby.

Det gør hun for at komme tættere på faren til hendes tre børn, Michael.

Det afslører hun på sin blog

- Jeg har besluttet sammen med børnenes far, at det er bedst at vi flytter tættere på hinanden efter vores oplevelse med Arthur og hans krampeanfald. Oplevelsen sidder stadig dybt i både mig og far, og det er ikke rart at have et lille barn, der næsten uden varsel kan blive så dårlig, og så står man der med to andre børn og far eller mor er over 30 min væk, skriver Sarah Louise på bloggen

Episoden som Sarah Louise henviser til skete tilbage i maj.

Her havde hendes yngste søn Arthur lidt feber, men at der eller var der ikke nogen fare på færde. Efter aftensmaden begyndte Arthur at krampe. Sarah Louise har før oplevet, at hendes søn får feberkramper, men denne gang kunne hun ikke selv slå det ned. 

- Men kramperne blev kun værre, og så begyndte han at blive blå, og jeg kunne se, at han ikke kunne trække vejret. Jeg blev simpelthen så bange! Jeg ringede 112, og den ventetid, før de kom, føltes jo som en evighed! Min lille skat blev mere og mere blå og vendte det hvide ud af øjnene, fortalte Sarah Louise om den forfærdelige oplevelse.  
 
Artiklen fortsætter efter billedet
Det er et års tid siden, at Sarah Louise og ekskæresten Michael gik fra hinanden.
 
 
- I har måske kunne fornemme det og set at jeg har været meget alene med ungerne.  Jeg har været meget ked af det og jeg har ikke været klar til at dele min nye status med verden. Michael og jeg har af private årsager valgt at gå hver til sit, skrev Sarah Louise på sin blog.
 
Sarah Louise har tidligere skrevet om livet som enlig mor på sin blog. Der var hun dog stadig sammen med Michael, men han var på forretningsrejse i Kina, og derfor fik hun en forsmag på, hvordan livet med tre små børn var.
 
- Jeg har meget respekt for de kvinder, der alene opdrager tre så små børn for hold da magle, hvor er man sat til dørs uden nogen former for pauser, når de er syge. Jeg "lever livet" som enlig mor disse dage, og jeg er fuldstændig kørt over, skrev hun på sin blog.
 
Se flere billeder af Sarah Louise i galleriet herunder

Skønne Sarah Louise

 

Find din favorit kendis her:

Fra forsiden
Close