Forsidefruer14. september 2017

Jackie om Oliver Bjerrehuus: Han har været på mange

Jackie Navarro er ny i "Forsidefruer", når det morsomme realityprogram i aften vender tilbage på skærmen. Og den kønne babe har allerede noget til fælles med forsidefruen Gunnvør Dalsgaard, hun har nemlig også været sammen med Oliver Bjerrehuus

Den nye sæson af "Forsidefruer" har premiere i aften, og her kommer en helt ny forsidefrue og slutter sig til de andre fruer.

Jackie Navarro er nemlig med i den nye sæson, men selv om hun er ny i programmet, så har hun allerede lidt til fælles med en af de andre forsidefruer.

Hun har nemlig, ligesom Gunnvør Dalsgaard, været kæreste Oliver Bjerrehuus. Det er dog ikke noget, der går Jackie på.

- Det er da dejligt at være sammen med Gunnvør, jeg nyder hendes selskab, fortæller Jackie, da SE og HØR spørger hende, hvordan det er at være med i et program, hvor Olivers anden ekskæreste også er med.

- Nej, det er da fuldstændig ligemeget, om vi har været det samme sted. Jeg er ikke den eneste, han har været på. Han har været på mange, siger Jackie til SE og HØR.

At Jackie og Gunnvør begge to har været sammen med Oliver Bjerrehuus er også noget, der kommer til at blive talt om i aftenens premiereafsnit af "Forsidefruer", hvor Janni, Jackie og Amalie holder babyshower for Gunnvør.

- Det må da være supermærkeligt at sidde til bords med Olivers ekskæreste, men så kan man jo vende den om og sige, at så kunne hun jo ikke sidde til bords med nogen, siger Amalie i aftenens program.

Janni Ree mener dog ikke, at det er mærkeligt, da det er så mange år siden, at Jackie var sammen med Oliver.

Artiklen fortsætter efter klippet fra aftenens "Forsidefruer"

Sarah Louise er ikke med til Gunnvørs babyshower, og det er flere af pigerne faktisk glad for.

- Sarah Louise har et par gange på sin blog skrevet om Oliver og mig. Jeg er pissetræt af, at hun skriver om mig, hvis det jeg skal være helt ærlig, fortæller Gunnvør.

Og Amalie mener at stemningen er meget bedre, nu hvor Sarah Louise ikke er med.

- Jeg synes, at der er en supergod aura i dag. Jeg synes, at der er så god energi, og gad vide hvorfor. Det må være, fordi der mangler Sarah Louise, konkludere Amalie.

Artiklen fortsætter efter klippet

Sarah Louise selv er dog ikke enig i, at det er så slemt, som Gunnvør får det udlagt.

- Den konflikt er jo ikke en gang en konflikt. Det var bare sådan et dumt host. Gunnvør og jeg har jo kendt hinanden i 10 år, og en gang imellem, så bliver man altså uenige. Og det er altså ret nemt at blive uenig med sin veninde, når hun er otte måneder gravid og maks stresset og presset, fortæller Sarah Louise i aftenens afsnit.

Artiklen fortsætter efter klippet

Oliver Bjerrehuus er ikke vild med "Forsidefruer"

Oliver Bjerrehuus har ikke altid været lige glad for programmet, som moren til hans tre børn er med i.

– Mens hun laver ”Forsidefruer”, synes jeg ikke, hun er i det bedste selskab, har Oliver fortalt til SE og HØR. – Jeg har måske lidt ondt af, at hun er i det selskab – ikke at jeg synes, programmet er dårligt. Jeg synes, det er dybt underholdende, lød det ligeledes fra Oliver.

Du kan se frække billeder af Jackie Navarro i galleriet herunder

Jackie Navarro - billeder af hende

Sponsoreret indhold