Sarah Louise: Det føles som om at Gunnvør er afhængig af drama

Sarah Louise Christiansen bringer glamour til \

Sarah Louise Christiansen bringer glamour til "Forsidefruer".

Foto: TV3

I sidste uges afsnit af "Forsidefruer" var der drama, da Gunnvør Dalsgaard fortalte Tina Lund, Amalie Szigethy og Janni Ree, at hun var godt træt af, at Sarah Louise skrev om hende på sin blog.

I aften fortsætter dramaet så, for Sarah Louise kan slet ikke forstå, hvorfor Gunnvør har delt sin frustration med de andre fruer. 

- Hvorfor gør Gunnvør det? I har jo ligesom en aftale om, at det skal være privat, spørger Jackie Navarro, da hun sidder og taler med Sarah Louise om situationen. 

- Nogle gange føles det bare som om, at hun er afhængig af drama, svarer Sarah Louise.

Og så forklarer hun, hvorfor hun er blevet så oprevet over, at Gunnvør har talt med de andre piger om situationen.

- Jeg synes, at det var over grænsen at blive talt om, når man specifikt har bedt om, at der ikke skal tales om det, siger Sarah Louise. 

Faktisk forstår Sarah Louise slet ikke, hvorfor der opstår alt det drama omkring hendes person.

- Jeg vil egentlig ikke suges ind i alt det der drama, men jeg føler, at uanset hvad jeg gør, så bliver jeg bare suget ind i det der mærkelige spil, siger hun i aftenens afsnit af "Forsidefruer". 

Se klippet fra aftenens program herunder

Artiklen fortsætter efter videoen

De andre piger er efter Sarah Louise

Allerede i sæsonens første afsnit af "Forsidefruer" var der drama omkring Sarah Louises person

Specielt gik de andre fruer efter hende ved Gunnvørs babyshower, hvor Sarah Louise var forhindret i at komme. 

- Jeg synes, at der er en supergod aura i dag. Jeg synes, at der er så god energi, og gad vide hvorfor. Det må være, fordi der mangler Sarah Louise, konkluderede Amalie i premiereafsnittet

Heller ikke Gunnvør var stor fan af Sarah Louise i afsnittet

- Sarah Louise har et par gange på sin blog skrevet om Oliver og mig. Jeg er pissetræt af, at hun skriver om mig, hvis det jeg skal være helt ærlig, fortalte Gunnvør, da sæsonens første afsnit af "Forsidefruer" løb over skærmen i september. 

Sarah Louise har efterfølgende skrevet på sin blog, hvordan det føltes at se de andre piger tale så grimt om hende. 

- Da vi sluttede sæson 1 var alle venner og så opdager jeg så at jeg bliver talt ret ilde om i første afsnit af sæson 2 og det fatter jeg ikke en meter af. Jeg skulle have været med til Gunnvørs babyshower, men Arthur var meget syg og vi var fanget på Kreta… det er en mærkelig fornemmelse at tro at nogen er ens venner, men så får man bare kniven, så snart man vender ryggen til. Det gør mig sgu ked af det. Og det bliver jeg jo, fordi jeg godt kan lide dem og man er kommet tæt på hinanden, skrev Sarah Louise

Sarah Louise har før været i konflikt med pigerne

I sidste sæson af "Forsidefruer" var Sarah Louise også i konflikt med nogle af pigerne.

Blandt andet kom hende og Amalie ikke særligt godt ud af det med hinanden

- Sarah, jeg har følt, når det er, at jeg har mødt dig ude i byen, så har der været et eller andet. Som om du ikke bryder dig om mig. Det kunne jeg rigtigt godt tænke mig at vide, du skal bare være ærlig, fortalte Amalie i et afsnit af "Forsidefruer"

- Jeg tror jeg har den samme opfattelse af dig, som resten af Danmark har, fortalte Sarah Louise til Amalie. Hun mente nemlig, at Amalie altid bare har været en tosse fra "Paradise Hotel". 

"Forsidefruer" bliver sendt i aften klokken 21.00 på TV3.

Du kan se flere billeder af Sarah Louise Christiansen i galleriet herunder

Skønne Sarah Louise

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close