Forsidefruer15. september 2017

Sarah Louise er skuffet over de andre "Forsidefruer"

Sarah Louise Christiansen føler, at de andre forsidefruer gav hende kniven i aftenens afsnit af "Forsidefruer"
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/fruerne_campaign_vertical_72dpi_web_01.jpg
 Foto: TV3

Det var ikke mange pæne ord, der blev sagt om Sarah Louise Christiansen i aftenens afsnit af "Forsidefruer".

Specielt gik de andre fruer efter hende ved Gunnvørs babyshower, hvor Sarah Louise var forhindret i at komme.

- Jeg synes, at der er en supergod aura i dag. Jeg synes, at der er så god energi, og gad vide hvorfor. Det må være, fordi der mangler Sarah Louise, konkluderede Amalie i gårsdagens afsnit.

Heller ikke Gunnvør var stor fan af Sarah Louise i afsnittet i går.

- Sarah Louise har et par gange på sin blog skrevet om Oliver og mig. Jeg er pissetræt af, at hun skriver om mig, hvis det jeg skal være helt ærlig, fortalte Gunnvør.

Nu tager Sarah Louise dog bladet fra munden og kommenterer de mange barske ord. Det gør hun i et langt indlæg på sin blog, hvor hun skriver, at hun er skuffet over pigerne.

- Jeg fik lov at se første afsnit igår og jeg sad ærlig talt med en mærkelig fornemmelse i maven. Jeg synes at alle pigerne undtaget Jackie, er LIGE lovlige hårde både imod mig, men også Jackie, skriver Sarah Louise på sin blog.

Sarah Louise var også overbevist om, at pigerne og hende var på god fod efter første sæson af "Forsidefruer", så hun forstår slet ikke, at der bliver talt så grimt om hende.

- Da vi sluttede sæson 1 var alle venner og så opdager jeg så at jeg bliver talt ret ilde om i første afsnit af sæson 2 og det fatter jeg ikke en meter af. Jeg skulle have været med til Gunnvørs babyshower, men Arthur var meget syg og vi var fanget på Kreta… det er en mærkelig fornemmelse at tro at nogen er ens venner, men så får man bare kniven, så snart man vender ryggen til. Det gør mig sgu ked af det. Og det bliver jeg jo, fordi jeg godt kan lide dem og man er kommet tæt på hinanden, skriver Sarah Louise.

Sarah Louise har før været i konflikt med pigerne

I sidste sæson af "Forsidefruer" var Sarah Louise også i konflikt med nogle af pigerne.

Blandt andet kom hende og Amalie ikke særligt godt ud af det med hinanden.

- Sarah, jeg har følt, når det er, at jeg har mødt dig ude i byen, så har der været et eller andet. Som om du ikke bryder dig om mig. Det kunne jeg rigtigt godt tænke mig at vide, du skal bare være ærlig, fortalte Amalie i et afsnit af "Forsidefruer".

- Jeg tror jeg har den samme opfattelse af dig, som resten af Danmark har, fortalte Sarah Louise til Amalie. Hun mente nemlig, at Amalie altid bare har været en tosse fra "Paradise Hotel".

Du kan se flere billeder af Sarah Louise Christiansen i galleriet herunder

Skønne Sarah Louise

Sponsoreret indhold