Forsidefruer26. august 2017

Efter bruddet: Nu dater Sarah Louise igen

Det er kun en lille måned siden, at det kom frem, at Sarah Louise Christiansen var blevet single. Nu er hun begyndt at date igen
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/sarahlouise1.jpg
 Foto: TV3

Sarah Louise Christiansen er begyndt at date igen, efter hun tilbage i juli afslørede, at hun var blevet single.

Hun er nemlig blevet inviteret ud at spise af en fyr, det skriver Sarah Louise på sin blog.

- Jeg er blevet inviteret ud at spise af en rigtigt sød gut(Tror jeg nok... Kender ham jo ikke sådan rigtig), skriver Sarah Louise på bloggen, hvor hun også skriver, at hun ikke er helt sikker på, hvordan hun har det med det.

- Og så prøvede jeg at forestille mig selv ankomme på restauranten, måske går snakken godt og man ses igen og jeg kan egentlig forestille mig alt lige indtil at jeg når til det der med at en dag, så skal mine børn måske introduceres for en anden mand….DET kan jeg slet ikke få til at føles rigtig, skriver Sarah Louise, og spørger så sine følgere, hvornår denne følelse går over.

Det var også på sin blog, at Sarah Louise tilbage i juli afslørede, at hun var blevet single.

- I har måske kunne fornemme det og set at jeg har været meget alene med ungerne. Jeg har været meget ked af det og jeg har ikke været klar til at dele min nye status med verden. Michael og jeg har af private årsager valgt at gå hver til sit, skrev Sarah Louise dengang på bloggen.

Efter bruddet har Sarah Louise været alenemor til tre små børn.

Sarah Louise har tidligere skrevet om livet som enlig mor på sin blog. Der var hun dog stadig sammen med Michael, men han var på forretningsrejse i Kina, og derfor fik hun en forsmag på, hvordan livet med tre små børn var. - Jeg har meget respekt for de kvinder, der alene opdrager tre så små børn for hold da magle, hvor er man sat til dørs uden nogen former for pauser, når de er syge. Jeg "lever livet" som enlig mor disse dage, og jeg er fuldstændig kørt over, skriver hun på sin blog. Bruddet mellem hende og Michael Handryciak kommer samme år, som de både har været på ferie i Thailand og i Grækenland. Begge ferierne har ikke været helt vellykkede, da de begge indeholdt besøg hos det lokale sygehusvæsen. I Thailand blev Michael indlagt på sygehuset, da man frygtede, at han var blevet ramt af meningitis. Og i Grækenland var det så sønnen Arthur, der var blevet ramt af skoldkopper. Sarah Louise kan snart ses i den nye sæson af "Forsidefruer", og mon ikke, at vi får lov til at høre mere om bruddet, når sæsonen har premiere til september. Du kan se flere billeder af Sarah Louise i galleriet herunder

Skønne Sarah Louise

Sponsoreret indhold