Forsidefruer14. april 2017

Nikita var med i "Forsidefruer": Det var ubehageligt at se

Bloggerbaben blev ufrivilligt hovedpersonen i "Forsidefruer", og hun føler, at hun blev sat i et meget uheldigt lys
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/sh-86134_1.jpg
 (Foto: All Over Press)

Har man fulgt med i "Forsidefruer" på TV3, så har man også set, at Nikita Klæstrup var et af omdrejningspunkterne i et af programmets afsnit.

Nikita har nemlig været sammen med Oliver Bjerrehuus, som forsidefruen Gunnvør Dalsgaard venter barn sammen med. Nikita har dog ikke været sammen med Oliver på samme tidspunkt, som Oliver var sammen med Gunnvør.

Alligevel var hun det helt store samtaleemne for Sarah Louise Christiansen og Gunnvør Dalsgaard.

- Det var ubehageligt at se. Jeg var egentlig lidt ligeglad med de ting der blev sagt. Men det var hele ufrivilligheden i det. Jeg havde aldrig indvilliget i at deltage i deres program, skriver Nikita i et nyt blogindlæg.

Inden Nikita tonede frem på skærmen havde produktionsselskabet bag "Forsidefruer" kontaktet hende omkring brug af nogle billeder, så hun vidste godt, at hun ville komme til at være med i programmet.

- Jeg var jo lidt forberedt på det, men ikke i hvilket omfang, fortæller Nikita til SE og HØR og fortsætter:

- Mit største problem var, at jeg blev sat ind i et narrativ, som jeg ikke havde lyst til at være en del af.

I afsnittet, hvor forsidefruerne, og altså også Nikita, var til smykkeevent hos Mai Manniche, blev der i den grad snakket om bloggerbaben. Nikita fik dog aldrig selv lov til at få et ord indført.

- Jeg undersøgte faktisk mine muligheder for, at de ikke måtte bruge optagelserne af mig, men det kunne desværre ikke lade sig gøre. Det er ekstremt bizart, at sig selv være hele plottet i et program, som man egentlig ikke har noget at gøre med, og så får man ikke engang muligheden for selv at komme til orde, skriver Nikita på sin blog.

Og netop det, at hun ikke selv fik lov til at sige noget i programmet, mener Nikita gjorde forskellen.

- Der ville klart have været en forskel, hvis jeg blev talt med og ikke om, fortæller Nikita, der ser det som det største problem, at hun ikke blev spurgt, om hun ville deltage.

Trods utilfredsheden med sin deltagelse i programmet, så er der stadig plads til jokes hos Nikita.

- Jeg og mine veninder har en joke med, at jeg er den uofficielle sjette forsidefrue, fordi jeg har været så meget med, fortæller Nikita til SE og HØR.

Læs hele Nikitas blogindlæg her

Se flere billeder af Nikita i galleriet herunder

Nikita Klæstrup ved Guldtuben og Zulu Awards

Sponsoreret indhold