Nikita Klæstrup: Kæmper for kvinders rettigheder

Nikita Klæstrup er værtinde på \

Nikita Klæstrup er værtinde på "Paradise All In".

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Titlen som Danmarks smukkeste TV-vært har fået en seriøs udfordrer i 22-årige Nikita Klæstrup, som er blevet vært på ”Paradise All In”, der samler op på TV3’s ”Paradise Hotel 2017”.

Som vært er hun også med til at bestemme indholdet, og Nikita Klæstrup er glad for, at hun selv besøgte hotellet i Mexico sidste sæson.

– Jeg kan relatere til deltagerne. Når Nanna ikke er glad for at have haft sex på TV og får et hav af onde kommentarer, har jeg større forståelse, siger hun og fortsætter:

- Hun er en sød pige, og jeg ved, hvor hurtigt deltagerne glemmer kameraerne. Det er et falsk miljø, men ægte personer. Og når de glemmer kameraerne, bliver det hele ægte, fortæller Nikita Klæstrup til Se og HØR.

Netop det med sex og feminisme er blevet en mærkesag for hende. Med et par veninder har hun dannet ”girl squad” (pige-klike), der kæmper for kvinders ret til både at være seksuelle og seriøse.

– Kvinder skal ikke skamme sig over sex. Hvorfor er en mand en helt, hvis han er sammen med mange, mens en kvinde bliver kaldt luder? De fleste tænker måske ikke over, hvorfor vi gør, som vi gør, men det er dobbeltmoral. Kvinder er ikke mindreværdige. Og selv om vi optræder i undertøj på flotte billeder, kan vi altså godt diskutere ligeløn og barsel, fastslår den 22-årige TV-værtinde. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close