Forsidefruer12. juni 2018

Kryptisk Amalie om graviditet: I må vente og se

Amalie Szigethy drømmer om endnu en baby, men vi må vente med at se, om babyprojektet er lykkedes, når ”Forsidefruer” rammer skærmen. Den unge mor vil nemlig ikke afsløre, om hendes projekt "donorbaby" har båret frugt
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/amalie_5.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Amalie Szigethy drømmer om baby nummer to, og det må gerne ske snart.

Den unge mor har tidligere fortalt i ”Forsidefruer”, hvordan hun er så skruk, at hun vil insemineres. Om det så er lykkedes, vil den unge mor dog ikke fortælle meget om.

- Jamen… det går… det ved ingen. Det er der ikke nogen, der ved noget om. Man må vente og se, lød det kryptisk fra Amalie, da hun tirsdag aften ankom til gallapremieren på ”Ocean’s 8” i Imperial i København.

Du kan se hele interviewet med Amalie nederst i denne artikel.

For et par uger siden åbnede reality-deltageren – der har datteren Josephine – op for sit barneønske i ”Forsidefruer”. Og det var her, at hun kom ind på, at hun skulle insemineres på en fertilitetsklinik.

- Jeg skal bare have den der sæd op lige nu, altså, hvis jeg havde haft en mand, så havde jeg sagt: “Knep mig bag juletræet”, så er det ligegyldigt hvor, så skulle han bare kneppe mig, fortalte Amalie for et par uger siden i ”Forsidefruer”.

I samme afsnit var man med, da Amalie besøgte fertilitetsklinikken og fandt ud af, at hun havde ægløsning.

- Det er den vildeste følelse, at jeg måske bliver gravid i dag. Det er så mærkeligt, at jeg får sprøjtet en masse sædceller op, og så bliver det måske mit kommende barn, fortalte hun.

Vi må dog vente og se, om der var gevinst på klinikken, når ”Forsidefruer” løber over skærmen igen.

Allerede for et par uger siden fortalte Amalie om, hvordan hun gerne vil have en baby.

- Jeg vil supergerne have et barn. Altså jeg er så skruk. Bare følelsen af at mærke et andet liv inde i maven. Jeg elskede at være gravid. Jeg vil så gerne være gravid, fortalte Amalie.

Amalies første graviditet kunne man følge i programmet "Amalies Baby", men vi skal nok ikke forvente, at hendes næste graviditet får samme mediedækning.

- Hvis jeg vidste hvordan det var at blive mor, inden jeg sagde ja til at lave Amalies Baby, havde jeg aldrig sagt ja. Nu forstår jeg hvad folk mener som er forældre når de siger, at ”dem som ikke har børn ved ikke hvad det er, eller vil sige”. Det har været meget hårdt for mig at skulle filme. Det har været endnu hårdere at skulle åbne sit hjerte helt, specielt fordi man er så sårbar lige når man får sit barn op i armene, skrev Amalie på sin blog et par måneder efter fødslen.

Selve fødslen, hvor Amalie fik kejsersnit, kunne man også på TV. Kameraholdet fik nemlig lov til at følge Amalie hele vejen igennem.

Se hele interviewet med Amalie herunder:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold