Amalie vil have en baby mere... NU!

Foto: TV3

Amalie Szigethys datter Josephine er fylder to senere på året, men allerede nu går Amalie med tanker om at gøre hende til storesøster. 

Det fortæller Amalie i aftenens afsnit af "Forsidefruer". '

I aften skal Amalie nemlig til clairvoyant, og der falder snakken på børn. 

- Jeg vil supergerne have et barn. Altså jeg er så skruk. Bare følelsen af at mærke et andet liv inde i maven. Jeg elskede at være gravid. Jeg vil så gerne være gravid, fortæller Amalie.

Hos clairvoyanten får Amalie at vide, at det kan ske i løbet af efteråret.

- Jeg får det som om, at det er noget tilfældigt, fortæller clairvoynaten til Amalie. 

- Om det så skulle være en ups'er, så ville det jo stadig være et ønskebarn. For jeg vil jo gerne være gravid, så der er ikke rigtigt noget, der er en ups'er for mig, siger Amalie. 

Se klippet herunder

Artiklen fortsætter efter klippet

Amalies første graviditet kunne man følge i programmet "Amalies Baby", men vi skal nok ikke forvente, at hendes næste graviditet får samme mediedækning.

- Hvis jeg vidste hvordan det var at blive mor, inden jeg sagde ja til at lave Amalies Baby, havde jeg aldrig sagt ja. Nu forstår jeg hvad folk mener som er forældre når de siger, at ”dem som ikke har børn ved ikke hvad det er, eller vil sige”. Det har været meget hårdt for mig at skulle filme. Det har været endnu hårdere at skulle åbne sit hjerte helt, specielt fordi man er så sårbar lige når man får sit barn op i armene, skrev Amalie på sin blog et par måneder efter fødslen.

Selve fødslen, hvor Amalie fik kejsersnit, kunne man også på TV. Kameraholdet fik nemlig lov til at følge Amalie hele vejen igennem.

Se flere billeder af Amalie i galleriet herunder

Skønne Amalie Szigethy

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close