Reality14. september 2016

Se videoen: Her kommer Amalies Josephine til verden

Det har været længe undervejs, men i aftenens afsnit af "Amalies baby" kommer Amalie Szigethys lille prinsesse Josephine til verden. Se eller gense klippet her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/amalie-szigethy1.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Hele Danmark har kunnet følge med i den 25-årige Amalies graviditet, og selvfølgelig var fødslen af det lille vidunder også noget, hvor danskerne skulle være med.

Kameraholdet til "Amalies baby" var således med inde i operationsrummet, da det lille myr kom til verden ved et planlagt kejsersnit den 21. juli.

Se eller gense klippet her:

Den smukke begivenhed kunne ses i aftenens afsnit af programmet "Amalies Baby", og både Amalie og hendes mor var rørt til tårer over fødslen.

Lille Josephine bliver umiddelbart efter fødslen lagt på Amalies bryst, og her får tårerne frit løb hos den nybagte mor, der ellers havde fået lagt en fejlfri make-up til begivenheden.

Faderen Mikkel Skelskov var ikke med til fødslen, blandt andet fordi Amalie havde frabedt sig det. Forholdet mellem de to har mildest talt været turbulent, og de har aldrig været i et egentligt kæresteforhold.

Det ser indtil videre ud til, at Amalie passer lille Josephine alene.

Se et galleri med billeder af Amalie herunder:

Amalie (billeder kun af hende, både gravid og ikke gravid)

Sponsoreret indhold