Janni inviterede Karsten ud at spise: Han var ved at besvime, da han så prisen

Foto: Thomas S. Laursen

Det kan godt være, at Karsten Ree er god for 3,6 milliarder kroner, men det får ham ikke til at kaste om sig med pengene. 

I hvert fald ikke efter dyr mad. 

Så da han forleden havde fødselsdag, var det konen Janni, der betalte for fødselsdagsmiddagen, mens han var ved at falde ned af stolen, da han så prisen. 

Det fortæller Janni om på sin blog. Her fortæller hun også, hvordan Karstens fødselsdag i mandags forløb.

- Mandag var det Karstens rigtige fødselsdag, og hans søde kone vækkede ham med morgenmad, flag og fine gaver. Han havde nærmest ikke sovet, så spændt var han. En af gaverne var et par shorts. Dem hoppede han i med det samme, for de gamle var slidte og hullede, men i kender ham jo, alt bliver brugt grundigt op, skriver Janni på bloggen.

Om aftenen gik turen så til Restaurant Sletten, der ligger i Nordsjælland. 

- Vi kommer normalt ikke så fine steder, men nu var det jo mig som gav, fortæller Janni om fødselsdagsmiddagen. 

Restaurant Sletten serverer blandt andet østers, tatar og ceviche, og priserne ikke i den helt billige ende. 

- Min kære mand var ved at besvime da han så priserne på maden og vinen. Den var aldrig gået, hvis det var ham der skulle betale, skriver Janni

Karsten var da heller ikke meget for at kigge, da regningen på fødselsdagsmiddagen kom på bordet. 

- Da regningen kom kiggede Karsten målrettet den anden vej. Han bliver decideret dårlig, når vi bruger penge på mad, hvis det er over Nettos prisniveau, selv når det er mig der betaler. Han måtte dog indrømme at det var det værd, han var vild med maden. Jeg skyndte mig at betale, og så var det fuld fart hjemad i højt humør, skriver Janni i blogindlægget
 
 
 
– Ingen vidste noget om brylluppet, så for at der ikke skulle blive ævl og kævl med børnene, sagde jeg, at vi skulle lave særeje og en ægtepagt, hvor hun fraskrev sig al arv. Det tror jeg, at hun har gjort meget klogt i, fortalte milliardæren forlede til Ekstra Bladet.
 
Se hele videoen fra Karsten og Jannis bryllup i videoen herunder
Se flere billeder af Janni Ree i galleriet herunder

Janni Ree i bikini på Zanzibar

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close