Forsidefruer24. september 2018

Sarah Louise om brutal barndom: - Hvis I ikke fjerner mig, slår jeg min mor ihjel

I DR2-programmet "Sådan overlever du en lortebarndom" fortæller Sarah Louise ærligt om, hvordan hun voksede op med tæsk og seksuelt misbrug
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2018-09-24_kl._09.35.03.png
 Foto: DR2

Vi er vant til at se Sarah Louise leve at glamourøst liv i realityprogrammet "Forsidefruer", men i DR2-programmet "Sådan overlever du en lortebarndom" åbner bloggeren op for en periode i sit liv, der var langt fra glamourøst.

I programmet, der blev sendt i weekenden, fortæller bloggeren og TV-personligheden åbent om, hvordan hun voksede op med at få tæsk.

- Jeg kunne selv gå ud og vælge ude i skabet, om jeg ville have tæsk med en træbøjle eller en plastikbøjle. Og der fandt jeg hurtigt ud af, at det faktisk var bedre at få tæsk med en træbæjle, fordi den svirper ikke på samme måde som en plastikbøjle, fortæller bloggeren om sin mors grusomheder.

- Hun slog mig, og så kunne jeg huske, så kigger hun på mig for at se: "Græder hun ikke snart?". Og jeg græd bare ikke. Det var det eneste, jeg havde at gøre den anden vej. Det var at vise hende, det ikke havde en effekt, det hun gjorde. Det gjorde hende simpelthen så rasende. Det var jo en lille sejr for mig, fortæller Sarah Louise ærligt i programmet.

Hele sin barndom voksede Sarah Louise op med følelsen af at være uønsket og uelsket.

- Det var først, da jeg var 15, at jeg selv gik til kommunen og sagde: "Hvis I ikke fjerner mig, så slår jeg min mor ihjel... i selvforsvar", fortæller Sarah Louise i programmet, der portrætterer en række kendte personer, blandt andet Ole Henriksen og Pia Olsen Dyhr, der trods en barndom med omsorgssvigt nu har stor succes i livet.

Gennem en personlighedstest hos en psykolog finder Sarah Louise ud af, at hun er udstyret med en række personlighedstræk, der har gjort, at hun trods en hård start på livet har kunne kæmpe sig til et liv med succes.

- Jeg har ikke nogle lykkelige barndomsminder. Måske var det bare lidt tidens ånd, at børn bare sådan lidt var nogen, der gik i vejen. Sådan var det i hvert fald hjemme ved os. Jeg husker ikke sådan nogle stunder, hvor mor tog sig tid til at hygge med os. Det gad hun sgu ikke, fortæller Sarah Louise om sin hårde opvækst.

Sarah Louise er selv mor til tre børn: Albert, Alma og Arthur, og hun vil gøre alt for, at de ikke vokser op under samme kår som hende.

- Det er i hvert fald ikke den slags kærlighed, jeg vil give videre til mine børn, slår hun fast i programmet.

Sponsoreret indhold